Η Victoria Beckham αποκαλύπτει τι φοράει στον ύπνο του ο David

Δείτε τι ανάρτησε η  διάσημη μαμά στο Instagram

Παράλληλα με τη δημοσίευση, η Victoria  έγραψε: “Πιτζάμες και κασκετάκι (Ω και λίγο χάρη!)”

Η εβδομάδα αυτή ήταν ορόσημο για τους Beckham, αφού ο μεγαλύτερος γιος τους Brooklyn μετακόμισε από το σπίτι της οικογένειάς του στο Cotswolds.

Η αρραβωνιαστικιά του Nicola Peltz, μοιράστηκε με τους followers της μια σειρά φωτογραφιών στο Instagram, όπου έδειχνε τον Brooklyn σε ένα μεγάλο δωμάτιο χωρίς έπιπλα, υποδηλώνοντας ότι δεν έχουν ακόμη τοποθετηθεί σωστά.

Επιπλέον, το δωμάτιο δεν μπορεί να αναγνωριστεί εάν είναι στο σπίτι της Victoria και του David στο Λονδίνο, ή στο σπίτι τους στο Cotswolds.

Όσον αφορά την τοποθεσία του σπιτιού του Brooklyn και της Nicola, θα ήταν λογικό να μείνουν στο Λονδίνο, όπου εκεί βρίσκεται και η κύρια βάση της οικογένειας του Brooklyn .

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Ιούλιο και από τότε έμεναν όλοι μαζί στο σπίτι της οικογένειας Backham.

Ο Brooklyn, 21 ετών, πρότεινε στη Nicola και η Βικτώρια επιβεβαίωσε με την σειρά της, την είδηση ​​με μια φωτογραφία του ζευγαριού και τη λεζάντα: «Τα πιο συναρπαστικά νέα!! Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι που @brooklynbeckham και @nicolaannepeltz παντρεύονται! Σας ευχόμαστε τόσο αγάπη και μια ζωή ευτυχίας. Όλοι σας αγαπάμε τόσο πολύ x @Davidbeckham @romeobeckham @cruzbeckham.»

RELATED

Absolute Feminine Stories

© 2020, LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue