Η χαρά των αληθινών στιγμών

Πόσο σημαντική είναι αυτό το διάστημα και η πιο μικρή σταγόνα χαράς που μπορούμε να γευτούμε!

Σχεδόν πολύτιμη, θα έλεγα. Πολλές φορές την αναζητούμε σχεδόν απεγνωσμένα, για να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από τις μαύρες σκέψεις που μας κατακλύζουν.

pan zhen zkbqCBcDhko unsplash scaled

Φαντάζομαι βέβαια , πως όλοι μας ψάχνουμε διεξόδους για να νιώσουμε αυτή την δύναμη της χαρούμενης ζωής μέσα μας. Ο καθένας μας ανάλογα με τις εμπειρίες και τα βιώματα του μέχρι σήμερα, αντιδράει σε αυτή την αλλόκοτη κατάσταση που όλοι μαζί ζούμε τον τελευταίο χρόνο.

florian hahn tHbt8 7p4eM unsplash scaled

Το πιο σημαντικό όμως, είναι να μπορέσουμε να ανοίξουμε τα μάτια μας προς την χαρά, να μπορέσουμε να την δούμε στα πρόσωπα των αγαπημένων μας ανθρώπων, στην ομορφιά της φύσης , που πραγματικά είναι η μόνη που συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της προς την άνοιξη, με τα μικρά πράσινα βλαστάρια να ξεπηδούν από τα κλαδιά των δέντρων, λίγο φοβισμένα ακόμα από το κρύο αλλά πολύ τολμηρά, λόγω της νιότης τους, να μυρίσουμε τις θεραπευτικές μυρωδιές των δέντρων και των λουλουδιών, να αφεθούμε στο πέταγμα των πουλιών που φαίνονται τόσο ανέμελα, να νιώσουμε την δύναμη της θάλασσας που μοιάζει να μην φοβάται τίποτα και να «χαθούμε» μαζί με τα σύννεφα του φωτεινού ουρανού, που ταξιδεύουν για να φτάσουν στον τελικό τους σκοπό: να ποτίσουν τη γη ώστε να την βοηθήσουν να αναγεννηθεί.

ingmar CT 0OMYfb6M unsplash scaled

Ακριβώς όπως εμείς θέλουμε να αναγεννηθούμε, ώστε να μπορέσουμε να αναπνεύσουμε ελεύθεροι και να γευτούμε χαμογελώντας όλα όσα μας προσφέρει τόσο απλόχερα η ζωή, αλλά κάποιες φορές δυσκολευόμαστε να τα δούμε.

My social Facebook | Instagram

Χριστίνα Λυμπεροπούλου Σχεδιάστρια Κοσμημάτων

Λατρεύω τη μόδα, το θέατρο και τη ζωγραφική. Μέσα από αυτές τις ασχολίες μου, ξεπήδησε πριν από 20 χρόνια και ο σχεδιασμός κοσμημάτων. Συνεργάστηκα για χρόνια με περιοδικά, στυλίστες και σχεδιαστές μόδας. Τα τελευταία 10 χρόνια αρθρογραφώ σε περιοδικά και site, μιλώντας σε Α΄ Πρόσωπο για τις εμπειρίες μου, την τρέχουσα στιγμή.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue