Το Ρομαντικό Μήνυμα Του Πρίγκιπα Harry Στην Meghan Για Τα Πρώτα Της Γενέθλια Ως Μαμά!

Ο Πρίγκιπας Harry ανάρτησε ένα υπέροχο μήνυμα στην αγαπημένη του Meghan για τα πρώτα γενέθλιά της ως μαμά…και είναι τόσο ρομαντικό

Σήμερα, η Δούκισσα του Sussex γιορτάζει τα 38α γενέθλιά της και έλαβε ένα δημόσιο μήνυμα στα social από τον σύζυγο Πρίγκιπα Ηarry, καθώς ξεκίνησε η ημέρα των γενεθλίων της. Στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram, Sussex Royal, ο Δούκας έγραψε: 

“Wishing HRH (Her Royal Highness​) The Duchess of Sussex a very Happy Birthday …’Happy Birthday to my amazing wife. Thank you for joining me on this adventure!’ – Love, H” (Εύχομαι στην Δούκισσα του Sussex Χρόνια Πολλά…Χρόνια πολλά στην εκπληκτική σύζυγό μου. Σε ευχαριστώ που με συντροφεύεις σε αυτή την περιπέτεια! – Με Αγάπη, Η.)

Το μήνυμα συνοδεύτηκε από μια φωτογραφία της Meghan που την είχαν τραβήξει κατά τη βασιλική περιοδεία τους στο Μαρόκο. Aυτή είναι μία ξεχωριστή χρονιά για τη Meghan καθώς είναι η πρώτη της ως μαμά και αναμφισβήτητα θα κάνει κάτι αξέχαστο για να σηματοδοτήσει την ημέρα των γενεθλίων της παρέα με τον Harry και τον γιο τους Archie.

Οι βασιλείς συνήθως γιορτάζουν τα γενέθλιά τους ιδιωτικά και φέτος μάλλον δεν θα είναι διαφορετικά. To ζευγάρι είναι πιθανό να περάσει την Κυριακή του στο σπίτι τους στο Frogmore Cottage με τον γιο τους Archie, παρέα με στενούς φίλους και μέλη της οικογένειάς τους ή μπορεί να επιλέξουν να γιορτάσουν στην περιοχή τους αφού έχουν μετακομίσει στο Windsor. Ο Χάρι από την άλλη μπορεί να έχει προγραμματίσει μια ιδιαίτερη έκπληξη για τη σύζυγό του μόνοι τους στο καινούργιο τους σπίτι. 

Το 2017, ο ρομαντικός πρίγκιπας και η Meghan γιόρτασαν τα 36α γενέθλια της κάτω από τα αστέρια σε μία ονειρεμένη απόδραση στην Botswana. Πέρυσι, το ζευγάρι βρέθηκε στα 37α γενέθλια της Meghan στο γάμο του φίλου του Charlie van Straubenzee.

Χρόνια της Πολλά λοιπόν!

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue