Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2021%2F07%2Fliontaria zodia

Ήλιος και Σελήνη σε κόντρα στις 24 Ιουλίου. Είσαι έτοιμη για συμβιβασμό;

Φίλοι δεν ήμασταν ποτέ μας και ξαφνικά μου ζητάς σα φίλη να σε δω, φίλοι δεν ήμασταν ποτέ μας μα το θεό βρες μου τρόπο να μη σ’ αγαπώ.

Ο συμβιβασμός απαιτεί κατάλυση του ΕΓΩ και ο εγωισμός για την ικανοποίηση των θέλω μας να κάνει πίσω.

Μα ο Ήλιος του Λέοντα, θέση που θα βρίσκεται στις 24 Ιουλίου, έχει εγωισμό αλλά και  επιχειρήματα και θέλει να γίνεται το δικό του κι αν πας με τα νερά του εκεί να δεις αγάπες , εκεί να δεις χαρές. Είναι γενναιόδωρος ο άτιμος και δοτικός όσο κανένας άλλος. Θέλει οι άνθρωποι που υπάρχουν στη ζωή του να περνούν καλά και να έχει βάλει το χεράκι του γι αυτό. Είναι ο βασιλιάς γενικότερα αλλά και ο βασιλιάς της διασκέδασης και της πολυτέλειας ειδικότερα.

Έχει τεράστια αγκαλιά με πύρινες φτερούγες γι αυτό και η σχέση μαζί του είναι πάντα καυτή.

Περνάς καλά με έναν Λέοντα αρκεί να είναι το επίκεντρο σου, να είναι ο ένας και μοναδικός της ζωής σου και να του το δείχνεις σε κάθε ευκαιρία, αν θες να διατηρήσεις την όποια σχέση μαζί του.

Το γνωρίζει βέβαια ότι σαν αυτόν δεν έχει γι αυτό και έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Εκείνη τη μέρα  όμως απέναντι του θα σταθεί η Σελήνη στον Υδροχόο αυτή τη φορά.

Αποστασιοποιημένη η τύπισσα και πολλές  φορές αδιάφορη. Εκκεντρική και επαναστάτρια κι έτοιμη να αμφισβητήσει τις προθέσεις του κάθε άλλου. Ερωμένη της ελευθερίας και του…ωχ αδελφέ!

Θεωρείται ψυχρή συναισθηματικά αν και στην πραγματικότητα δε δείχνει τα συναισθήματα της γιατί την κατακλύζει ο φόβος του εγκλωβισμού.

Δεν έχει καμία διάθεση να μπει στα παιχνίδια του ήλιου γιατί αυτός θέλει έρωτα κι αυτή φιλία ….γιατί όπως λέει κάπως έτσι μπαίνουν τα καλύτερα γκολ.

Δεν θέλει δεσμεύσεις ή τουλάχιστον αν προκύψει σχέση μη της το θυμίζεις και πολύ γιατί θα κλωτσήσει ….και προπάντων μη παίζεις με τα όρια της και μη ξεγελαστείς και τα περάσεις .

Οι καταστάσεις λοιπόν θα γίνουν ψυχρές , θα μπουν όρια στα συναισθήματα μας , θα πρέπει να δεχτούμε τα θέλω και τα πρέπει του άλλου τουλάχιστον μέχρι να περάσει η επιρροή της στις 9 Αυγούστου όπου θα γίνει και η συνειδητοποίηση της .

Επηρεάζει

ΤΑΥΡΟΥΣ            γεννημένους      21-30/4

ΛΕΟΝΤΕΣ                                         22/7-1/8

ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ                                     24/10-2/11

ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ                                    22-30/1

Παγώνουν τα επαγγελματικά αλλά και συναισθηματικά σας θέματα και δε θα δείτε εξέλιξη επί των θεμάτων σας.

Προσπαθήστε να δείτε με ξεκάθαρη λογική ότι σας συμβαίνει .

Ας δούμε όμως τις ενέργειες των ημερών για κάθε ζώδιο.

(διαβάζουμε και τον ωροσκόπο)

KΡΙΟΣ

Νέα ξεκινήματα θα έχετε εσείς  των πρώτων ημερών τα οποία θα σας χαροποιήσουν καθώς ισχυροί άνθρωποι θα  δείξουν την εύνοια τους στο πρόσωπο σας .

Οι υπόλοιποι αφήστε την ισχυρογνωμοσύνη και τον εγωισμό στην άκρη γιατί δε θε συνεννοηθείτε με τους άλλους καθώς θα θέλετε να περάσει το δικό σας και θα βγείτε, αν προτάξετε τον εγωισμό σας ,για άλλη μια φορά χαμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Συγκρούσεις περιμένουν και εσάς σε προσωπικά αλλά και επαγγελματικά θέματα .Κάτι πρέπει να αφήσετε στην άκρη κι ένας κύκλος να κλείσει .

Τα οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν και οι διαφωνίες είναι αναμενόμενες.

Εσείς των τελευταίων ημερών  παίρνετε προαγωγή και βλέπετε την ζωή σας να αλλάζει σε όλα τα επίπεδα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Εσείς των πρώτων ημερών κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην φέρεστε αλαζονικά εκμεταλλευόμενοι την εύνοια σας.

Θα ταξιδέψετε και έχετε πολλές ευκαιρίες ώστε να τρέξετε τα θέματα σας με μια μικρή καθυστέρηση προς το παρόν.

Εύνοια από ανθρώπους του εξωτερικού υπάρχει και με μία καθυστέρηση θα έρθετε σε συμφωνία μαζί τους για τα τυχόν θέματα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν αυτή τη περίοδο και όλη σας η προσοχή είναι στραμμένη σε αυτά.

Για σας των τελευταίων ημερών προσοχή στην επικοινωνία με τους άλλους γιατί θα αισθανθείτε ότι θέλουν να σας επιβάλλουν τις απόψεις τους και να σας χειραγωγήσουν.

ΛΕΩΝ

Το επίκεντρο της περιόδου ο εαυτός σας και το εγώ σας . Βάζετε όρια και περιορισμούς στις συμπεριφορές των άλλων καθώς πραγματικά όλα έχουν ένα όριο που πιθανόν να έχει καταπατηθεί.

Εσείς που έχετε γεννηθεί μέχρι μέσα αυγούστου  είστε σε σκέψεις για το επόμενο βήμα καθώς έχουν στενέψει τα όρια σε επαγγελματικά αλλά και προσωπικά θέματα .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εστιάζετε στον εσωτερικό σας κόσμο κι αυτή τη περίοδο το φως του ήλιου φωτίζει τα απόκρυφα σας. Φοβίες και ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια .

Παρόλα αυτά είστε από τους ευνοημένους με κάποιους να κάνουν νέα ξεκινήματα και κάποιοι άλλοι βλέπουν τη ζωή τους να αλλάζει και να ζουν μοιραίες γι αυτούς καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Προτεραιότητα για εσάς η κοινωνική σας ζωή , η επαφή με φίλους ,τα social  media αλλά και οι ομαδικές δραστηριότητες.

Κρυφά ερωτικά περιμένουν πολλούς από εσάς .

Εσείς των τελευταίων ημερών κόβεται δεσμούς και οι σχέσεις σας με τους άλλους περνούν κρίση .

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέματα καριέρας και δημόσιας εικόνας θα σας απασχολήσουν .Καλό θα ήταν να είστε αρκετά διαλλακτικοί γιατί θα διαπιστώσετε ότι αυτή τη περίοδο θα υπάρχουν συγκρούσεις με τους άλλους .

Βρείτε απάγκιο σε φίλους και στην παρέα τους γιατί είναι ο τομέας που θα σας προσφέρει ευχαρίστηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ταξίδια φίλε τοξότη….το όνειρό σου είναι εδώ και ο τομέας αυτός φωτίζεται για να σου προσφέρει χαρά και διασκέδαση.

Ανανεώνεις την εικόνα σου κι ένας έρωτας με έναν σημαντικό άνθρωπο έχει πολλές πιθανότητες να προκύψει. Μία κρίση σε οικονομικά θέματα μπορεί να προκύψει η οποία θα σου προκαλέσει ανασφάλεια αλλά τοξότης είσαι εσύ και τίποτα δε σε σταματά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία οικονομική πηγή για σένα κλείνει τον κύκλο της και θα νιώσεις ανασφαλής για το μέλλει γενέσθαι . Κι επειδή είστε ακούραστοι δουλευτές εκμεταλλευτείτε την εύνοια να πάτε ένα ταξιδάκι και να ξεκουραστείτε .

Ξαφνικοί έρωτας αλλά και ξαφνικά έσοδα προκύπτουν τα οποία δεν υπόσχονται διάρκεια.

Προσοχή τι λέτε και πως το λέτε γιατί η περίοδος ξυπνά ζήλειες και εμμονές σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών για εσάς των τελευταίων ημερών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποστασιοποιείστε από τις σχέσεις σας με τους άλλους και οι λόγοι είναι γιατί αποζητάτε την αλήθεια και την υπερασπίζεστε με κάθε τρόπο.

Γίνεστε αρκετά αυστηροί με το περιβάλλον και δεν έχετε πρόβλημα να βγάλετε ανθρώπους από αυτό που δε σας κάνουν.  Ξαφνικά γεγονότα στο σπίτι ή με άτομα της οικογένειας σας αποσυντονίζουν.

ΙΧΘΥΣ

Καθημερινότητα , εργασία και υγεία τα θέματα που θα σας απασχολήσουν αυτό το διάστημα κι όσοι δεν έχετε μία δουλειά οι πιθανότητες αυξάνονται στο να βρείτε. Δέχεστε την εύνοια των άλλων οι οποίοι έχουν κάθε διάθεση να σας βοηθήσουν. Στη πορεία όμως θα διαπιστώσετε ότι θα υπάρξουν προστριβές σε σχέσεις ή συνεργασίες κι εκεί θα χρειαστεί να δείξετε ον πράο χαρακτήρα σας.

 

 

RECENT

RELATED