Skip to main content
processed AECB44B9 1F8A 4049 A6E6 2AC8D7BE66CA scaled e1706845091476 df850796

Holy Llama: Το πρώτο plant based bakery της Αθήνας γιόρτασε την τελευταία μέρα του Veganuary

author likewoman

2 Φεβ 2024

Mε αφορμή την τελευταία ημέρα του Veganuary – ένα μη κερδοσκοπικό εγχείρημα, που ενθαρρύνει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να υιοθετήσουν μια φυτική διατροφή για τον Ιανουάριο – το αγαπημένο creative bakery της Αθήνας Holy Llama, καλωσόρισε την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στην οδό Νίκης, πλήθος εκπροσώπων γεύσης, φίλους και συνεργάτες, σε μια απολαυστική γευστική εμπειρία βασισμένη σε plant based επιλογές.

48A5750 e1706845159934

Πεντανόστιμες φουρνιστές λιχουδιές άνευ ζωικών προϊόντων αλλά και καινούργιες, ευφάνταστες προτάσεις για vegan brunch, κρουασάν, σφολιάτες, λαχταριστές γεμίσεις, παραδοσιακές και μοντέρνες συνταγές – γλυκές και αλμυρές – ήταν μόνο μερικές από τις προτάσεις που παρουσίασε το Holy Llama για το 2024, που έρχονται να πιστοποιήσουν πως μία plant-based επιλογή, δεν υστερεί σε τίποτα από τα πιάτα που έχουμε συνηθίσει.

processed C0CC60D2 32C2 4560 8331 8E1196906B7F scaled e1706845183672

Οι CoFounders της Holy Llama Εριέττα Κούρκουλου Λάτση & Κελλίνα Δημητριάδη

Το Holy Llama ξεκίνησε από τον Υμηττό από έναν all day καταπράσινο creative φούρνο, ο οποίος είναι κυρίως εργαστήριο με ένα μικρό σημείο λιανικής στο μπροστινό του μέρος και σερβίρει αρτοποιήματα, γλυκά και μια σειρά από αλμυρά προϊόντα χωρίς ζωικά παράγωγα. Οι δημιουργοί του Εριέττα Κούρκουλου Λάτση και Κελλίνα Δημητριάδη, οραματίστηκαν ένα bakehouse που θα απευθύνεται σε vegans και μη, ένα brand δηλαδή που θα προσελκύει ανθρώπους που μοιράζονται την ίδια αγάπη για το καλό φαγητό και θέλουν να απεγκλωβιστούν από το κλισέ που θέλει την ολική χορτοφαγία να είναι μια αποστειρωμένη και άνοστη διατροφή.

48A6057 e1706845228595

Η Κελλίνα Δημητριάδη, CoFounder του Holy Llama με την ομάδα του Holy Llama

Σήμερα, το Holy Llama έχει δημιουργήσει τον δεύτερο – εστιατορικό αυτή τη φορά – χώρο του στην οδό Νίκης 23 στο Σύνταγμα, ενώ σταδιακά εξελίσσεται στο απόλυτο γευστικό “στέκι” της πόλης, μιας και το μενού έχει στηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει επιλογές από το πρωί για brunch, το μεσημέρι με ένα ελαφρύ γεύμα στο γραφείο μέχρι αμέτρητες λιχουδιές για το τέλος μιας απαιτητικής ημέρας. Ταυτόχρονα, έχει επεκτείνει τη δραστηριότητά του και στον τομέα του catering δημιουργώντας custom made plant based μενού για κάθε είδους κοινωνική ή επιχειρηματική εκδήλωση.

48A5760 e1706845276602

Αγγελική Δούκα, Ceo & Founder Ginger Communications

Ηoly Llama Creative Bakery

Νίκης 23 Σύνταγμα

Γρ. Κυδωνιών 8 Υμηττός

instagram / holyllamacreativebaking

Yπεύθυνος Επικοινωνίας : Ginger Communications

48A5948 e1706845500255

Δέσποινα Κατσιρούμπα – Ιωάννα Χυτήρη – Ελένη Σπύρου – Πηνελόπη Αναστασιάδου

48A5587 e1706845571100

48A5922 e1706845603353

48A5738 e1706845628759

48A5989 e1706845668760

Παναγιώτης Καρδερίνης

RELATED