Skip to main content
ENERGEIAKES THERAPIES 9fd1c399

Ήρθε η ώρα να ξαναβρείς τον εαυτό σου!

Από τη φύση μου είμαι γενικά αισιόδοξος άνθρωπος!

Αυτό είναι κάτι που πίστευα ότι δεν θα μπορούσε κανείς να μου το πάρει. Έλα όμως που από κάποιο σημείο και μετά, αυτή η βεβαιότητα κλονίστηκε.

Και κοίτα να δεις πώς έχει η ιστορία!

Όταν ήμουνα μικρότερη όλα τα έβλεπα πρώτα από την θετική τους πλευρά.

Τα παιδιά συνήθως έτσι τα βλέπουν.

Βλέπεις όλα έρχονται από την καρδιά τους, χωρίς φίλτρα της περίφημης λογικής, που τελικά αν το καλοσκεφτείς δεν είναι τίποτα άλλο από τους φόβους μας και το πώς να τους αποφύγουμε, παρά να τους κοιτάξουμε κατάματα…… αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

Μεγαλώνοντας και αρχίζοντας να συναναστρέφομαι με περισσότερους ανθρώπους, αρχίζοντας να μπαίνω σιγά-σιγά στον εργασιακό χώρο, και θέλοντας να ενσωματωθώ στην κοινωνία που ζούσα, αλλά και την ευρύτερη, ένιωθα πως χρειαζόταν να μεταλλαχθώ. Κατάλαβα, πως ίσως χρειαζόταν ν’ αλλάξω κάποια χαρακτηριστικά μου που δεν ταίριαζαν με την πλειοψηφία. Ένα απ’ αυτά ήταν και η αισιοδοξία μου, γιατί πολλοί την χαρακτήριζαν ως γραφική και ουτοπιστική.

Όλη αυτή η διαδικασία μη νομίζεις ότι έγινε απ’ τη μία μέρα στην άλλη. Ούτε έγινε συνειδητά νομίζω.

«Μεταλλάχτηκα» μέσα στα χρόνια.

Ώσπου κάποια στιγμή ένα πολύ δυνατό γεγονός ήρθε ήρθε για να με «ξυπνήσει»!

Ήρθε και με ταρακούνησε για να μου επισημάνει ότι ή έπρεπε να «αλλάξω πίστα» στην εξέλιξή μου, ή θα βάλτωνα εκεί, προσπαθώντας να ενσωματωθώ σε μια κατάσταση που δεν ήταν για μένα.

Και εκτός αυτού, όλο αυτό το άγχος που μου δημιουργούσε το γεγονός ότι καταπίεζα τον πραγματικό εαυτό μου, είχε σωματοποιηθεί και μου «βγήκε» πολύ άσχημα. Είχα χάσει την αισιοδοξία μου και αυτό ήταν ένα μικρό δείγμα ότι είχα χάσει τον εαυτό μου.

Διάλεξα λοιπόν να «αλλάξω πίστα». Δεν ήταν καθόλου βολικό και εύκολο, αλλά αν μου ξανατύχαινε…. πάλι αυτό θα διάλεγα !!!

Στην διαδικασία της εξέλιξης λοιπόν, επέλεξα ως αρωγό μου τις ενεργειακές θεραπείες. Αυτές με βοήθησαν με τρόπους που ούτε καν μπορούσα να φανταστώ!

Βλέπεις είχα μαζέψει επάνω μου, εννοώ στο ενεργειακό μου πεδίο και στην αύρα μου, τόσες πολλές βαριές ενέργειες, είχα τόσα πολλά μπλοκαρίσματα στο μυαλό μου, που είχα «οικιοθελώς» μπλοκάρει την εξέλιξη και ανάπτυξή μου.

Βρίσκοντας ξανά τον εαυτό μου και βλέποντας  πόσο πολύ καλό μου έκαναν και συνεχίζουν να μου κάνουν, οι ενεργειακές θεραπείες, αποφάσισα πως θέλω κι εγώ να δώσω αυτή τη χαρά σε άλλους…… αρκεί να το θέλουν!

Έτσι λοιπόν, το έκανα αντικείμενο εργασίας μου. Μέσα από αυτό έρχεται το κομμάτι της προσφοράς, σε πολλούς αγαπημένους φίλους αλλά και συνανθρώπους. Δεν έχει σημασία το πού βρίσκονται. Δεν έχει σημασία αν δεν έχουν ξανακάνει ή ασχοληθεί με το συγκεκριμένο κομμάτι. Σημασία έχει να θέλουν να απομακρύνουν από πάνω τους όλο το βάρος που αναπόφευκτα, συσσωρεύεται με τα χρόνια. Σημασία έχει να θέλουν να βιώσουν μια αίσθηση ελαφριά και αισιόδοξη, όπως τα παιδιά, που όλα τα βλέπουν με τα μάτια της καρδιάς τους και είναι ο εαυτός τους.

Αν πραγματικά θέλεις κι εσύ να βιώσεις μια τέτοια αίσθηση, «είμαι ένα μήνυμα μακριά».

Θα μου δώσεις μεγάλη χαρά να σου παρέχω τις υπηρεσίες μου.

Πολύ-πολύ αγάπη,

Αναστασία.

cover photo unsplash

Αναστασία Ριζοκώστα, Ενεργειακή Θεραπεύτρια

Η ενασχόλησή μου με τον κόσμο της σωματικής και ψυχικής ευεξίας, ξεκινάει χρόνια πριν από την ανάγκη να θεραπεύσω το σώμα και να ηρεμήσω την ψυχή μου. Ένα ταξίδι σ’ έναν υπέροχο κόσμο αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης, που αγάπησα τόσο πολύ ώστε να γίνει η επαγγελματική μου ενασχόληση.

RECENT

RELATED