Η αγαπημένη μας Freshline με νέα “φρέσκο” κατάστημα στο TheMallAthens

Νέο ανακαινισμένο κατάστημα FRESHLINEστο TheMallAthens

Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του καταστήματος της Fresh Line στο δημοφιλές εμπορικό κέντρο The Mall Athens, παρουσιάζοντας retail design υψηλής αισθητικής, με λειτουργικό σχεδιασμό και καινοτομίες που αναβαθμίζουν την αγοραστική εμπειρία και την εξυπηρέτηση των πελατών.

Η ανανεωμένη διαμόρφωση στηρίζεται στην επένδυση από φυσικό ξύλο και παραδοσιακές, σπιτικές γραμμές που αντικατοπτρίζουν την αυθεντική ελληνική φιλοσοφία της εταιρείας. Κατά την επίσκεψή τους, οι πελάτες έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν, να δοκιμάσουν και να επιλέξουν τα αγαπημένα τους προϊόντα περιποίησης, καθώς και να επωφεληθούν από μια σειρά καλοκαιρινών προσφορών.

Το ανανεωμένο κατάστημα βρίσκεται στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου και φιλοξενεί όλες της συλλογές προϊόντων της Fresh Line για την ολοκληρωμένη φροντίδα του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue