Skip to main content
chiara ferragni e1709628738245 73948c43

Η Chiara Ferragni επιβεβαιώνει για πρώτη φορά στην ιταλική τηλεόραση τον χωρισμό της με τον Fedez: «Βιώνουμε μία σοβαρή κρίση»

Στην εκπομπή Che Tempo Che Fa στην ιταλική τηλεόραση φιλοξενήθηκε την Κυριακή η γνωστή Ιταλίδα influencer Chiara Ferragni, η οποία τις τελευταίες μέρες βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων, καθώς φήμες την θέλουν να παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγό της, Fedez.

Όλη η Ιταλία ακινητοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής για να ακούσει με προσοχή τη μαρτυρία της στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τα πολλαπλά της σκάνδαλα. Η influencer επισκέφτηκε το πλατό του προγράμματος για να ρίξει λίγο φως στην κατάσταση της σχέσης της αφού πολλά τοπικά μέσα ενημέρωσης επισήμαναν πιθανό χωρισμό με τον Fedez.

Στη συνέντευξή της, η κορυφαία influencer επιβεβαίωσε πως ο γάμος της με τον Fedez περνάει κρίση – την χειρότερη που έχουν περάσει μέχρι τώρα – ωστόσο, δήλωσε πως δεν είναι οριστικός ο χωρισμός.

«O κόσμος θεωρεί ότι πίσω από κάθε μου κίνηση υπάρχει μια ομάδα ειδικών και ότι είμαι στρατηγός. Αλλά αυτό είναι πραγματικό και δεν είναι στρατηγική. Η στιγμή της αποξένωσης μεταξύ του Fedez και εμένα είναι αληθινή. Ο κόσμος πάντα πιστεύει ότι ακολουθώ κάποια στρατηγική, ότι ο σύζυγός μου κι εγώ απομακρυνόμαστε για να δείξουμε αυτή την κρίση, αλλά δεν είναι έτσι, δυστυχώς, δεν είναι στρατηγική. Θα ήθελα να είναι» είπε χαρακτηριστικά η Chiara Ferragni.

Και πρόσθεσε: «Μιλάμε, είμαστε δύο ενήλικες που αγαπιόμαστε, δεν είναι σαν να κλείνουμε γέφυρες, είναι περίοδος κρίσης, αλλά είχαμε και κρίσεις στο παρελθόν, όμως αυτή είναι η χειρότερη».

«Ξέρω ότι όταν ζητάς ιδιωτικότητα, είναι δύσκολο να την έχεις. Έχω πει πολλά, αλλά όχι τα πάντα. Φυσικά και παραιτείσαι από ένα μέρος της ιδιωτικής σου ζωής υπέρ της αφήγησης, αλλά είναι ένα μικρό μέρος της ζωής μου. Θα ήθελα πάντως να πω ότι αυτό που δείχνω εγώ, ήμουν πάντα αυθεντική. Και ο Fedez ήταν κάπως έτσι, ήθελε να λέει την ιστορία του στο διαδίκτυο, οπότε όταν γνωριστήκαμε ήταν ένα “μπαμ”. Κι όταν γίναμε ζευγάρι, συνεχίσαμε να λέμε τις ιστορίες μας, θυσιάζοντας ένα μέρος της ιδιωτικής μας ζωής» ανέφερε, επίσης, η δημοφιλής influencer.

Πώς σχολίασε το οικονομικό σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται;

Η Chiara Ferragni, η οποία συνεχίζει να ερευνάται από την Εισαγγελία του Μιλάνου για σοβαρό έγκλημα απάτης σε σχέση με την πώληση ορισμένων προϊόντων για φερόμενους φιλανθρωπικούς σκοπούς, έχει ήδη επιβληθεί πρόστιμο μέσω των εταιρειών της Fenice και TBS Crew με 400.000 και 675.000 ευρώ, αντίστοιχα, αφού το δικαστικό σύστημα χαρακτήρισε τις πρακτικές τους ως «άδικες». Ως αποτέλεσμα αυτού, η influencer έχει χάσει ζουμερά διαφημιστικά συμβόλαια με επωνυμίες που δεν θέλουν να συνδεθούν μαζί της, ενώ τα γεγονότα παραμένουν ασαφή.

«Θα νομίζατε ότι κάποια σαν εμένα θα ήταν προετοιμασμένη για ένα κύμα μίσους όπως αυτό, αλλά τίποτα δεν σας προετοιμάζει για τη βία ορισμένων επιθέσεων», ξεκινά λέγοντας η νεαρή γυναίκα. «Νόμιζα ότι είχα κάνει ένα φιλανθρωπικό έργο, καλή τη πίστη. Αν κάποιοι δεν το κατάλαβαν έτσι, σημαίνει ότι έπρεπε να είχαν εξηγηθεί καλύτερα τα πράγματα», τονίζει.

Cover Photo: Instagram/chiaraferragni

RECENT

RELATED