Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F06%2Flikewomangr dreamteam 1 2

Η Dreamteam δίπλα στα κορίτσια της Στέγης Θηλέων «Άγιος Αλέξανδρος»

«Όλα ξεκίνησαν από μια ζωγραφιά… Την ζωγραφιά της μικρής Ηλέκτρας και αναζητώντας το ταλέντο, φτάσαμε στην Στέγη Θηλεων Αγιος Αλέξανδρος εκεί που 13 πανέμορφα πλάσματα φιλοξενούνται!»

H Dreamteam πιστή σε όσα πρεσβεύει, στο πλαίσιο του κοινωνικού της Έργου και παντα γνώμονα πως ο εθελοντισμός και η συμμετοχή είναι η βάση #giaenankaliterokosmo, πριν λίγο καιρό, βρέθηκε δίπλα στα κορίτσια της Στέγης Θηλέων ΄΄Άγιος Αλέξανδρος΄΄ στο Παλαιό Φάληρο.

likewomangr dreamteam 3 1

Η Στέγη Θηλέων Παλαιού Φαλήρου «Ο Άγιος Αλέξανδρος» είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που φιλοξενεί κορίτσια από 7 έως 18 ετών που οι ιδιαίτερες συνθήκες στο οικογενειακό τους περιβάλλον δεν ήταν καθόλου ωφέλιμες και κατόπιν εισαγγελικής παρέμβασης, απομακρύνονται. Η Στέγη, με πολύ φροντίδα, τους παρέχει προστασία, μόρφωση, ειδική στήριξη από ψυχολόγους καθώς και επαγγελματική και κοινωνική αποκατάσταση.

likewomangr dreamteam 2 1

Στο αξιέπαινο έργο της Στέγης συγκαταλέγεται και η προαγωγή και ανάδειξη των ταλέντων αυτών των παιδιών παρέχοντας τους πολλές δραστηριότητες και σε μία από αυτές συγκαταλέγονται και τα μαθήματα ζωγραφικής.

Ανακαλύπτοντας, με αφορμή τον πίνακα της μικρής Ηλέκτρας, τις ανάγκες τους, η Dreamteam θέλοντας να ενισχύσει τα όνειρα των νεαρών κοριτσιών και να καλλιεργήσει ακόμα περισσότερο το ταλέντο τους, σε συνεργασία και σύμπραξη με πολλούς ζωγράφους και φιλότεχνους που προσέφεραν για αυτό το σκοπό, αποφάσισε να εδραιώσει και να εξοπλίσει πλήρως το εργαστήρι ζωγραφικής τους, προσφέροντας τους είδη ζωγραφικής και σχεδίου όπως καβαλέτα, καμβάδες, χρώματα, παλέτες, πινέλα, και όλα τα απαιτούμενα εργαλεία ζωγραφικής.

Παράλληλα για το κάθε κορίτσι προσέφερε ένα εξατομικευμένο πακέτο προσωπικής φροντίδας με απαραίτητα προϊόντα περιποίησης σώματος και μαλλιών, το οποίο συμπληρώθηκε και με ένα  λαμπερό κουτί με αξεσουάρ και είδη ομορφιάς σε σύμπραξη με τα γνωστά κομμωτήρια TEO Hair Design Δροσιάς!

Σε συνέχεια της προσφοράς η Dreamteam εξασφάλισε την μόνιμη κάλυψη των αναγκών της Στέγης Θηλέων σε είδη τροφίμων από χορηγία μεγάλης Ελληνικής Εταιρείας.

Επιπλέον ομόφωνα το Δ.Σ της Dreamteam αποφάσισε, πως σε κάθε εικαστική της έκθεση / διοργάνωση, όλα κορίτσια της Στέγης Θηλέων ΄΄Άγιος Αλέξανδρος΄΄ θα έχουν τη δική τους ξεχωριστή θέση για να εκθέτουν αυτά που με τόσο αγάπη και χαρά δημιουργούν!

Οι δράσεις της Dreamteam  για τα κορίτσια της Στέγης Θηλέων δεν περιορίζονται στα παραπάνω καθώς το κανάλι της προσφοράς προς αυτά τα παιδιά είναι ανοιχτό και ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις ανάγκες τους που είναι προτεραιότητα μας να φροντίζουμε!

likewomangr dreamteam 1 1 1

«Στόχος μας είναι να μεγαλώσει η αλυσίδα της προσφοράς και να συμπράξουμε περισσότεροι άνθρωποι και σας καλούμε σήμερα να σταθείτε πλάι μας για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε περισσότερες Στέγες!

Στόχος μας να κάνουμε το καλύτερο μας κάθε μέρα #giaenakalyterokosmo, έως ότου δεν θα υπάρχει ανάγκη για στέγες φιλοξενίας παιδιών.

Μέχρι τότε συμπράξτε για να φέρουμε την αλλαγή!»

facebook & instagram: dreamteam.org.gr       www.dreamteam.org.gr

#dreamteam #wesharethehappiness #oneiraki #giaenankaliterokosmo

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED