Skip to main content
likewomangr ART EVENT 1 b41c9211

Η Ελληνίδα Εικαστικός Δάφνη Βοτανοπούλου διοργανώνει ένα από τα μεγαλύτερα Art Show στο Bahrain

Η βραβευμένη εικαστικός Δάφνη Βοτανοπούλου, είναι η δημιουργός ενός από τα μεγαλύτερα Art Show που γνώρισε ποτέ το Bahrain! Το Daphnes Showroom.

Το Daphnes Showroom είναι ένα τριήμερο Παγκόσμιο event που θα φιλοξενήσει ζωγράφους, φωτογράφους, γλύπτες και 3D Animators από Bahrain, Kuwait, Dubai, Abu Dhabi, Σαουδική Αραβία, Ρωσία, Ουκρανία, Γαλλία και Ελλάδα, είτε δίνοντας το παρόν, είτε συμμετέχοντας ψηφιακά μέσω μιας μεγάλης οθόνης που θα βρίσκεται το χώρο για το σκοπό αυτό.

Απόφοιτη του Middlesex University of London και πιστοποιημένη από το Πανεπιστήμιο του Meryland για Management of Successful Arts and Cultural Organizations, η Δάφνη Βοτανοπούλου θέλει με αυτό τον τρόπο να αφήσει το στίγμα της και στις χώρες της Μέσης Ανατολής. Το πάθος της αυτό για τη ζωγραφική, σε συνδυασμό με την αναγνώριση που έχει λάβει σε εκθέσεις και διαγωνισμούς σε όλο τον κόσμο, όπως Νέα Υόρκη, Βενετία, Ζυρίχη, Bahrain, Dubai και φυσικά Ελλάδα,  την κάνουν πλέον μία από τις πιο αναγνωρίσιμες Ελληνίδες καλλιτέχνιδες του εξωτερικού.

likewomangr ART EVENT 2 1

Εμπνευσμένη από τα Διεθνή πρότυπα αλλά και από την τελευταία της παρουσία στο Dubai εκθέτοντας έργα της στην παγκόσμια έκθεση World Art Dubai 2022, τον περασμένο Μάρτιο, οργάνωσε για όλους τους λάτρεις της τέχνης, αυτό το Παγκόσμιου βεληνεκούς Showroom στο μαργαριτάρι του Περσικού Κόλπου. Το Bahrain.

Οι 49 καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν, θα παρουσιάσουν προσωπικές τους δημιουργίες σε δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους, άνω των 250 τετραγωνικών μέτρων έκαστος που εκείνη με την ομάδα της δημιούργησαν, σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία του νησιού. Στο Bahrain Bay. Οι χώροι αυτοί, εμπνευσμένοι από την εμπειρία της Ελληνίδας ζωγράφου και διακοσμημένοι σε βιομηχανικό στυλ, αποτελούν πρωτοπορία για τη χώρα και γι’ αυτό το λόγο η προσέλευση του κόσμου, αναμένεται να είναι πολύ μεγάλη.

likewomangr ART EVENT 1 1

Έχοντας την υποστήριξη της UNESCO Πειραιά και Νήσων, οργανισμός που πάντα στήριζε και στηρίζει καλλιτέχνες με αλλά και της εταιρείας TG DIGITAL MARKETING, εταιρείας που δρα αποκλειστικά στο Bahrain, το Daphne’s Showroom είναι μία διοργάνωση μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Γι’ αυτό το λόγο, μέρος των εσόδων θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών Με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ και στο σχολείο RIA School του Bahrain για παιδιά με αυτισμό.

likewomangr ART EVENT 3 1

Στις 12, 13 και 14 Μαϊου, οι λάτρεις της τέχνης του Bahrain, θα ζήσουν ένα μοναδικό Art Event, με τη πινελιά αυτής της ξεχωριστής καλλιτέχνη.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://linktr.ee/Daphnes_Artistry

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED