Skip to main content
likewomangr women for women uk 89640851

Η Eugenie Niarchos, η Cara Delevingne και πολλές διάσημες δώρισαν κομμάτια από την γκαρνταρόμπα τους στο Women for Women International στο Λονδίνο

Το Women for Women International παραμένει μια ζωτική δύναμη

Το θρυλικό Women For Women International Car Boot Sale, με οικοδέσποινα την creative director, Alex Eagle και με την στήριξη του RESELFRIDGES, επέστρεψε για έβδομη συνεχόμενη χρονιά. Η ετήσια εκδήλωση μόδας πραγματοποιήθηκε στο Selfridges London Car Park το Σάββατο 18 Μαΐου.

Η Eugenie Niarchos, η Cara Delevingne και πολλές διάσημες δώρισαν κομμάτια από την γκαρνταρόμπα τους στο Women for Women International στο Λονδίνο

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Eagle (@eagletta)

Το Women for Women International είναι ένας παγκόσμιος μη κερδοσκοπικός οργανισμός αφιερωμένος στην υποστήριξη των γυναικών που έχουν επιζήσει από πολέμους και συγκρούσεις, στις πιο ασταθείς περιοχές του κόσμου, όπως το Αφγανιστάν, η Βοσνία-Ερζεγοβίνη, η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, το Ιράκ, το Κοσσυφοπέδιο, η Νιγηρία, Ρουάντα και Νότιο Σουδάν. Αποστολή του είναι να βοηθήσει τις γυναίκες που επέζησαν του πολέμου να ξαναχτίσουν τη ζωή τους. Η οργάνωση οραματίζεται έναν κόσμο όπου κάθε γυναίκα μπορεί να καθορίσει την πορεία της ζωής της και να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της.

Πέρα από την άμεση υποστήριξη, το Women for Women International συμμετέχει σε παγκόσμια υπεράσπιση για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες σε ζώνες συγκρούσεων. Ο οργανισμός συνεργάζεται με διεθνείς φορείς, κυβερνήσεις και άλλες ΜΚΟ για να επηρεάσει την πολιτική και να προωθήσει την ισότητα των φύλων. Διεξάγουν επίσης εκστρατείες για να κινητοποιήσουν δημόσια υποστήριξη και χρηματοδότηση για τις πρωτοβουλίες τους.

Από την έναρξή του, το Women for Women International έχει εξυπηρετήσει περισσότερες από 550.000 γυναίκες, επηρεάζοντας όχι μόνο τους συμμετέχοντες αλλά και τις οικογένειες και τις κοινότητές τους. Ο οργανισμός αναφέρει ότι οι απόφοιτοι του προγράμματός τους βιώνουν σημαντικές βελτιώσεις στο εισόδημα, την υγεία, τη λήψη αποφάσεων και την κοινωνική ευημερία.

Το Women for Women International επενδύει εκεί όπου η ανισότητα είναι μεγαλύτερη, βοηθώντας τις γυναίκες που έχουν ξεχαστεί, αυτές που επέζησαν μετά από έναν πόλεμο. Παρέχοντας στις γυναίκες τα εργαλεία και τους πόρους που απαιτούνται για την ανοικοδόμηση της ζωής τους, ο οργανισμός στοχεύει στην προώθηση της διαρκούς αλλαγής και της ενδυνάμωσης.

Στα πλαίσια των δράσεών του, το Women for Women International φιλοξενεί μια ποικιλία εκδηλώσεων καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.  To  πιο glamorous από τα events είναι  το #SheInspiresMe Car Boot Sale, με την υποστήριξη της RESELFRIDGES. Καλώντας φίλους να στηρίξουν το έργο του, ανακαλύπτοντας  pastseason, new, vintage and preowned fashion, από πολυτελή brand, σχεδιαστές και στυλίστες και όλα σε εξαιρετικές τιμές.

Φέτος το #SheInspiresMe Car Boot Sale, με την υποστήριξη της αυτοκινητοβιομηχανίας MINI, επέστρεψε  στο πάρκινγκ  του πολυκαταστήματος Selfridges, για το event  που η Vogue αποκαλεί  “the chicest car boot sale ever”.

likewomangr women for women uk 6

Το Car Boot Sale ήταν μεγαλύτερο από ποτέ, καταλαμβάνοντας τόσο τον πέμπτο όσο και τον έκτο όροφο του Selfridges Car Park και για πρώτη φορά υπήρχε διάθεση του αποθέματος Selfridges της προηγούμενης σεζόν καθώς και των υπηρεσιών RESELFRIDGES.

Τα brands που συμμετείχαν ήταν: Jimmy Choo, By Rotation, Agolde x Citizens of Humanity, ME+EM, RIXO, FRAME, GANNI, Manolo Blahnik, beauty from 111Skin, Sunday Riley, Rodial, Augustinus Bader and Charlotte Tilbury και κοσμήματα από την Astrid & Miyu, Missoma και Astley Clarke, και πολλά άλλα. Επιπλέον, στυλίστες, σχεδιαστές και ονόματα του κλάδου όπως οι Alex Eagle, Brigitta Spinocchia, Poppy Delevingne, Cara Delevingne, Sukeena Rao, Elizabeth Saltzman, Eugenie Niarchos και Noor Fares  άδειασαν τις γκαρνταρόμπες τους και δώρισαν αγαπημένα κομμάτια.

likewomangr women for women uk 1

Πέρυσι, το Car Boot Sale φιλοξένησε 26 car boots, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 280.000 £ σε μια μέρα.  Με την επιμέλεια της διεθνούς πρέσβειρας  του Women for Women Alex Eagle, και με την υποστήριξη εμπνευσμένων και παθιασμένων ατόμων από τη βιομηχανία της μόδας, το #SheInspiresMe  Car Boot Sale έχει συγκεντρώσει τώρα πάνω από 1,2 εκατομμύρια £ για να βοηθήσει τις γυναίκες που επέζησαν του πολέμου από την έναρξή του το 2016.

likewomangr women for women uk 2

Το Women for Women International παραμένει μια ζωτική δύναμη στην παγκόσμια προσπάθεια να ενδυναμωθούν οι γυναίκες που πλήττονται από τον πόλεμο και τις συγκρούσεις, προσπαθώντας να δημιουργήσει έναν κόσμο όπου κάθε γυναίκα μπορεί να ευδοκιμήσει παρά τις συνθήκες γέννησής της.

likewomangr women for women uk 4

Το Women for Women International αποτελεί παράδειγμα της δύναμης της αλληλεγγύης και του μετασχηματιστικού δυναμικού της στοχευμένης υποστήριξης για τις γυναίκες που επέζησαν του πολέμου. Μέσω των ολοκληρωμένων προγραμμάτων του, το WfWI όχι μόνο βοηθά μεμονωμένες γυναίκες να ανακτήσουν την αξιοπρέπεια και την ανεξαρτησία τους, αλλά επίσης προάγει την ανθεκτικότητα και την ανάκαμψη ολόκληρων κοινοτήτων. Σε έναν κόσμο όπου οι συγκρούσεις και η αστάθεια συνεχίζουν να διαταράσσουν τις ζωές, το έργο του Women for Women International είναι πιο κρίσιμο από ποτέ, προσφέροντας ένα μονοπάτι προς την ελπίδα, τη δύναμη και ένα λαμπρότερο μέλλον για αμέτρητες γυναίκες σε όλο τον κόσμο και έχοντας ως motto του: «Ελάτε μαζί μας για να κάνουμε πράξη τη δύναμη της καλοσύνης και της αδελφοσύνης!».

Διαβάστε όλα μου τα άρθρα εδώ!

likewomangr women for women uk 5

likewomangr women for women uk 7

likewomangr women for women uk 8

Ανήκω στην ομάδα των γυναικών που δίπλα από τον αριθμό 50 βάζουν ένα θετικό πρόσημο. Αυτό το πρόσημο είναι και ο τρόπος που προσεγγίζω τη ζωή. Ως πρότυπό μου έχω πάντα δυναμικές γυναίκες, που δεν διστάζουν να πειραματιστούν, να διεκδικήσουν τα όνειρά τους και να ζήσουν με πάθος την κάθε στιγμή. Ακολουθώντας αυτά τα στοιχεία και έχοντας πάντα ως αρχή το σεβασμό και την αγάπη στον άνθρωπο και κυρίως στη γυναίκα, υπηρέτησα πιστά κάθε ρόλο που κλήθηκα να παίξω, αυτόν της συζύγου, της μητέρας, της εργαζόμενης, αλλά και της θαυμάστριας της ομορφιάς όπου τη συναντώ. Αυτή την ομορφιά της ζωής που βρίσκεται ακόμη και σε μικροπράγματα γύρω μας θα ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας.

RECENT

RELATED