Η Hμέρα της Γυναικάς-Ένα αποκαλυπτικό Ladies Exclusive Night Show έρχεται αποκλειστικά για να αναστατώσει το γυναικείο αθηναϊκό κοινό

Κυριακή – 8 Μαρτίου 2015 – 21.00
Η Hμέρα της Γυναικάς
a filthy & beautiful night!
 
Ένα αποκαλυπτικό Ladies Exclusive Night Show έρχεται αποκλειστικά για να αναστατώσει το γυναικείο αθηναϊκό κοινό και να  γιορτάσει με ένα μοναδικό τρόπο την Ημέρα της Γυναίκας!
 
Στις 8 Μαρτίου 2015 και ώρα 21:00 μ.μ το S Club  ( x- villa Mercedes) ανοίγει τις πύλες του και υποδέχεται  τους κορυφαίους Μale Strippers της Ευρώπης.
Πάνω από 12 επαγγελματίες Male Strippers έρχονται να εντυπωσιάσουν με την εμφάνιση τους και να εξάψουν τη φαντασία των γυναικών που θα βρεθούν κοντά τους στις 8  Μαρτίου 2015.
Μερικά από τα διάσημα ονόματα της διεθνούς strip σκηνής που θα παραβρεθούν είναι:
Kenzo X – Rio De Janeiro, Brazil – Mat Diamond – Amsterdam, Holland -Nick Carper – London, United Kingdom-Eduardo Ferreira – Barcelona, Spain-Jose Armando – Lisbon, Portugal-Gianni Balatelli – Rome, Italy-Juan Jose Olivie – Madrid, Spain-Adrianos – Athens, Greece – Marcelo Superstar – Milan, Italy – Patrick Danza –Morocco
 
Το γυναίκειο αθηναϊκό κοινό έχει αποδείξει ότι τιμά την γιορτή της γυναικάς και η βραδιά αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία!
Σημείο αναφοράς της βραδιάς είναι η  δυνατότητα επιλογής κράτησης, η οποία περιλαμβάνει κρατήσεις τραπεζιών σε συνδυασμό με την απεριόριστη κατανάλωση, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής για πρόσβαση μόνο στο bar.
 
Η παγκόσμια ημέρα της γυναίκας εορτάζεται στις 8 Μαρτίου κάθε έτους. Έχει τις ρίζες της στις διαμαρτυρίες των γυναικών στις αρχές του εικοστού αιώνα στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, που ζητούσαν ίσα δικαιώματα, καλύτερες συνθήκες εργασίας καθώς και δικαίωμα ψήφου. Θεσμοθετήθηκε το 1977 από τον ΟΗΕ, ο οποίος κάλεσε όλες τις χώρες του κόσμου να γιορτάσουν την ημέρα για τα δικαιώματα των γυναικών.
 
Για κρατήσεις και πληροφορίες:
 
 
Doors Open: 21:00 p.m
S CLUB:  Tzaferi 11, Athens-Greece
Reservations: 6944 59 20 93
 
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue