Skip to main content
likewomangr alis macgraw 9f7f1fb0

Η ηθοποιός του «Love Story» Ali MacGraw εκμυστηρεύεται πως νιώθει μακριά από την μεγάλη οθόνη

Ξεκινά την μέρα της με την ανατολή του ήλιο. Αφού ταΐζει τα κατοικίδιά της, της αρέσει να κάνει μια βόλτα στην ύπαιθρο κοντά στο σπίτι της στο Tesuque, στο New Mexico. «Το περπάτημα είναι ο διαλογισμός μου», λέει. «Σαράντα πέντε λεπτά ευγνωμοσύνης για όλα όσα μου έχουν δοθεί».

Η Ali MacGraw είναι 83 ετών, πολύ μακριά από το Χόλιγουντ, και νιώθει άνετα με αυτό.

Έχει ταξιδέψει πολύ για να φτάσει εδώ. Μετά από μια αξιοζήλευτη άνοδο με τον ρόλο της ως καταδικασμένης νεόνυμφης στο Love Story της δεκαετίας του 1970, υπέμεινε αποτυχημένους γάμους, κακές κριτικές και μια θητεία στην κλινική Betty Ford πριν βρει την ευτυχία της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. «Δεν θέλω πια να είμαι ιππότης — δόξα τω Θεώ!» λέει η Ali, η οποία ομολογεί ότι ήταν «αργή μάθηση» στο να βρει την αυτοεκτίμηση από μέσα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DianeT (@dianetbrooklyn)

H ηθοποιός, κέρδισε τις εντυπώσεις και τα βλέμματα του Hollywood με την πρώτη της ταινία το 1968: ‘A Lovely Way To Die’ όπου είχε τον ρόλο της Μέλοντι. Η πορεία της καταδεικνύει μία γυναίκα ηθοποιό στον ανταγωνιστικό χώρο του Hollywood, που θα μείνει αξέχαστη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thomas D. Haas (@theviennahaas)

Η συμβολή της στην διεκπεραίωση ταινιών όπως το Love Story’, (1970), ‘Just Tell Me What You Want’, (1980), και πολλές άλλες που σημάδεψαν την ιστορία του παγκόσμιου σινεμά για πάντα, θα μείνουν αξέχαστες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FilMusiComics (@filmusicomics)

Πλέον, έχει αφήσει τις ημέρες της ηθοποιίας πίσω της, μαζί και τη ζωή του Hollywood. Από τότε που αποφάσισε να βάλει ένα τέλμα σε αυτή τη περίοδο της ζωής της, ξεκίνησε να ασχολείται ιδιαίτερα με οργανώσεις που προάγουν τα δικαιώματα των ζώων, και την υποστήριξή τους. Συγκεκριμένα η ίδια αναφέρει: «Πρέπει να περιορίσω τον εαυτό μου από το να φέρω μαζί μου στο σπίτι και άλλα αδέσποτα». Επιπλέον, στηρίζει τη προσπάθεια γυναικών ανά τον κόσμο που ασχολούνται με την παραγωγή ρούχων. Αυτό το καταφέρνει μέσω της οργάνωσης ‘Ibu Movement’.

Η ίδια αναφέρει ευτυχής που ζει εκτός του ‘Hollywood Bubble’. Για 30 χρόνια ζει στο New Mexico, και αναφέρει συγκεκριμένα: ‘Λατρεύω να ζω εδώ, μαζί με άλλες εξίσου ώριμες γυναίκες, που δεν χρειάζονται να κυκλοφορούν φορώντας τη τελευταία λέξη της μόδας και δεν νοιάζονται αν τα μαλλιά τους θα γκριζάρουν’.

Τέλος, σχολιάζοντας τη πιο γνωστή ατάκα που ερμήνευσε στη ταινία ‘Love Story’: “Love means never have to say you’re sorry” , τονίζει την ένσταση της και διαφωνία της με αυτή τη γραμμή, καθώς η ίδια αναφέρει πως ενώ μπορεί να αγαπάς κάποιον, είναι δυνατόν παράλληλα να κάνεις φρικτά λάθη. “Try not to do it again—and try to clean up the hurt. It’s the truth.”

Η επιλογή της να απομακρυνθεί από τον κόσμο του θεάματος και η συμβολή της σε δύο διαφορετικούς κόσμους, αυτόν της ηθοποιίας και του ακτιβισμού, δείχνει την ικανότητα μας για συνεισφορά σε παραπάνω τομείς από όσους μπορούμε να φανταστούμε, και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία.

Εριάννα Κρόκου

Σπουδάζω Φιλοσοφία και Ψυχολογία. Ανακάλυψα την αγάπη μου για την αρθρογραφία σε αρκετά μικρή ηλικία, όπως και την επιθυμία μου να μοιράζομαι σκέψεις μου για θέματα κοινωνικής φύσεως, αλλά και για θέματα γύρω από τον χώρο του lifestyle και της μόδας. Η μόδα αποτελεί έναν από τους βασικούς τρόπους έκφρασης της προσωπικότητας, αλλά και της διάθεσης μου. Follow me on this journey.

RECENT

RELATED