Skip to main content
likewomangr kate middleton volta me tin oikogeneia ths 1df45d6d

Η Κέιτ Μίντλετον βγήκε έξω με την οικογένειά της: Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εμφανίστηκε για πρώτη φορά από τότε που αποκάλυψε τη διάγνωση του καρκίνου

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν πρόκειται να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντα μέχρι να το επιτρέψουν οι γιατροί εν μέσω της μάχης της με την ασθένεια

Η Κέιτ Μίντλετον παιρνάει «περισσότερο χρόνο με την οικογένειά της» τις τελευταίες εβδομάδες καθώς συνεχίζει την ιδιωτική της μάχη με τον καρκίνο, λένε πηγές.

Μιλώντας στο περιοδικό People, μια ανώνυμη πηγή είπε: «Ο Γουίλιαμ δίνει προτεραιότητα να της δώσει όλο τον χρόνο που χρειάζεται για να γίνει καλύτερα και την υποστήριξη του, ιδιαίτερα στα παιδιά». Σύμφωνα με πηγές, ο Πρίγκιπας «μένει θετικός» για την οικογένειά του και βασίζεται στην «πυρηνική οικογενειακή μονάδα» της υποστηρικτικής οικογένειας της Κέιτ. Carole, Michael, Pippa και James. Επίσης αναφέρουν ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει επίσης αναπτύξει στενό δεσμό με τον πατέρα του, ο οποίος επίσης δίνει τη δική του μάχη με τον καρκίνο.

Η τελευταία ενημέρωση έρχεται αφότου το Παλάτι του Κένσινγκτον τόνισε την ανάγκη για «χώρο και χρόνο» για να αναρρώσει η πριγκίπισσα, με πηγές να αναφέρουν ότι δεν θα επιστρέψει στη βασιλική υπηρεσία το νωρίτερο το φθινόπωρο. «Κανείς δεν θέλει να ασκήσει πίεση στην Catherine», δήλωσε στη MailOnline την περασμένη εβδομάδα, πριν προτείνει ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας μπορεί να συνεχίσει να αναρρώνει ιδιωτικά μέχρι το φθινόπωρο. «Το μόνο πράγμα που έχει σημασία αυτή τη στιγμή είναι να βελτιώνεται. Έχει περάσει μια δοκιμασία φέτος ».

Ενώ ο βασιλιάς Κάρολος ανυπομονούσε να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις – παρά την ανακοίνωση των πρόωρων γενικών εκλογών της Τετάρτης – η πηγή επανέλαβε την έκκληση της πριγκίπισσας για ιδιωτικότητα και χώρο, υπενθυμίζοντας στο κοινό ότι «δεν χρειάζεται να τη δει κανείς όσο αναρρώνει».

Αν και η μορφή του καρκίνου δεν αποκαλύφθηκε, η βασιλική μητέρα τριών παιδιών πρόσφερε στον κόσμο μια συγκινητική εικόνα για την αντίδρασή της στη διάγνωση και πώς είπε στην οικογένειά της τα νέα ότι δεν ήταν καλά.

Αν και δεν υπάρχουν επίσημες ενημερώσεις για την υγεία της βασιλικής οικογένειας, αφού τις τελευταίες εβδομάδες, η Κέιτ Μίντλετον εθεάθη με την οικογένειά της, σύμφωνα με την Rebecca English της MailOnline. Πηγές ανέφεραν προηγουμένως ότι το ζευγάρι λαμβάνει βοήθεια και υποστήριξη από την οικογένεια της πριγκίπισσας.

«Είναι μια αντανάκλαση της σημασίας της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας για το μέλλον της Μοναρχίας ότι της έχει δοθεί όσος χρόνος χρειάζεται».

Την περασμένη εβδομάδα, η Επιχειρηματική Ομάδα Εργασίας του Βασιλικού Ιδρύματος Kate για την πρώιμη παιδική ηλικία παρουσίασε μια τεράστια νέα έκθεση που περιγράφει την επιχειρηματική υπόθεση για την ιεράρχηση της πρώιμης παιδικής ηλικίας. Έχει επίσης ανακοινώσει αρκετές νέες πρωτοβουλίες, συμπεριλαμβανομένης της χρηματοδότησης προγραμμάτων μαθητείας και ηγεσίας των πρώτων ετών, αυξημένη υποστήριξη για βρεφικές τράπεζες και δημιουργία φιλόξενων χώρων για οικογένειες με μικρά παιδιά.

Σηματοδοτεί μια στιγμή ορόσημο για την Πριγκίπισσα, για την οποία ο τομέας των πρώτων χρόνων έχει χαρακτηριστεί «το έργο της ζωής της». Οι εμπειρογνώμονες έχουν πλέον επιβεβαιώσει ότι η Κέιτ έχει «πραγματοποιηθεί σε κάθε πτυχή της αναφοράς, παρά την ασθένειά της». Μιλώντας στη MailOnline, ένας βασιλικός βοηθός επιβεβαίωσε: «Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από την επιχειρησιακή ομάδα εργασίας. Είναι ενημερωμένη από την ίδρυση της ειδικής ομάδας και έχει διαβάσει την έκθεση και ενημερώθηκε σχετικά.»

cover photo instagram/@katemiddletonprincessofwales

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED