Skip to main content
images easyblog images 927 185c2c5fda15d63fa28067b610affe88 XL 29ce2039

Η Κέρκυρα υποδέχεται τα Starbucks!

author likewoman

20 Ιούλ 2017

Η Κέρκυρα υποδέχεται τα Starbucks!

Νέο κατάστημα της σε κεντρικό σημείο του νησιού

 

Η γνωστή αλυσίδα καφέ Starbucks, εγκαινίασε την Πέμπτη  13 Ιουλίου, το νέο της κατάστημα στο κέντρο της Κέρκυρας. Με το άνοιγμα του καταστήματος αυτού, η οικογένεια των Starbucks, που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2002, μεγαλώνει, με ολοένα και περισσότερα καταστήματα σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας και σε κεντρικά σημεία αστικών πόλεων.

Στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, τα Starbucks, στην οδό Καποδιστρίου 32 (Πεντοφάναρο),  υποδέχονται από αυτό το καλοκαίρι τους φίλους του καφέ  και μοιράζονται μαζί τους το πάθος, αγάπη, δεξιοτεχνία και τεχνογνωσία τους για τον καφέ,  προσφέροντας τους μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης μέσα από μια ολοκληρωμένη εμπειρία καφέ.

Περισσότερα από 11 χαρμάνια και καφέδες μοναδικής προέλευσης υψηλής ποιότητας, μια μεγάλη ποικιλία ζεστών και κρύων ροφημάτων αποκλειστικότητας των Starbucks, Teavana® τσάι, μοναδικά γλυκίσματα και αλμυρά εδέσματα, περιμένουν όσους επισκεφθούν σε μια από τις επόμενες εξόδους τους τα Starbucks στο κέντρο της Κέρκυρας.

Εκτός από την πλούσια ποικιλία καφέ σε κόκκους, μπορεί κανείς να προμηθευτεί επίσης και εξειδικευμένα προϊόντα παρασκευής και μηχανές αλέσματος καφέ, κούπες, αλλά και να αντλήσει, διευρύνει ή επιβεβαιώσει τις γνώσεις του για τον καφέ, από τους ειδικούς σε θέματα καφέ των Starbucks!

Tο νέο κατάστημα, έκτασης 326 τ.μ. (ισόγειο, ημιώροφος και υπόγειο), έχει σύγχρονη, βιομηχανική αισθητική με μπετόν και στοιχεία viroc και παράλληλα ζεστή και lounge ατμόσφαιρα με χαρακτηριστικές Starbucks εικαστικές λεπτομέρειες.  Ενδιαφέρον στοιχείο, το οποίο ενισχύει την υψηλή αισθητική του ημιώροφου, αποτελεί η ξύλινη επένδυση – τοιχογραφία που απεικονίζει το ταξίδι του καφέ από τις καλλιέργειες μέχρι την κούπα μας. Παράλληλα, το κατάστημα διαθέτει έναν ιδιαίτερα ευχάριστο και άνετο εξωτερικό χώρο.

Οι λάτρεις του καλού καφέ στην Κέρκυρα ανταποκρίθηκαν εντυπωσιακά στο κάλεσμα των Starbucks για μια πρώτη γνωριμία και κατέκλυσαν τη βραδιά των εγκαινίων το κατάστημα, που γέμισε από τους πρώτους του φίλους στο νησί. Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων οι λάτρεις του καφέ, είχαν την ευκαιρία να «περιηγηθούν» στην εμπειρία καφέ Starbucks, από την καλλιέργεια και επιλογή κόκκων καφέ μέχρι τη γευσιγνωσία καφέδων σε συνδυασμό με τοπικά εδέσματα και λικέρ όπως Starbucks Espresso Frappuccino με λικέρ κουμ κουάτ ή ζεστό φρέσκο espresso με παγωτό κουμ κουάτ με σοκολάτα από γνωστό τοπικό ζαχαροπλαστείο. Όλα αυτά υπό τη μουσική της τζαζ μπάντας «Jazz Ministers featuring Christina Syriopoulou”  που αποτελείται από μεταπτυχιακούς φοιτητές και τελειόφοιτους του Μουσικού Τμήματος Τζαζ του Ιόνιου Πανεπιστημίου που έχει έδρα το νησί.

Παράλληλα, το κατάστημα των Starbucks στην Κέρκυρα από την αρχή της λειτουργίας του σε συνεργασία με το Τμήμα Πρόνοιας – Κοινωνικής Πολιτικής – Αλληλεγγύης & Εθελοντισμού του  Δήμου Κέρκυρας  και τον  Κοι.Σ.Π.Ε. Κέρκυρας θα συμβάλλει στην προσφορά μερίδων φαγητού, στις δομές του Δήμου Κέρκυρας που οργανώνουν συσσίτια  ή / και υποστηρίζουν ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας.

Στο πλαίσιο ενεργής συμμετοχής στα κοινά της Κέρκυρας, τα Starbucks είναι επίσης χορηγοί του πρώτου Διεθνούς Φεστιβάλ Τζαζ «Corfu Jazz World» που διοργανώνει ο Δήμος Κέρκυρας, το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και ο Οργανισμός Κερκυραϊκών Εκδηλώσεων στις 25 με 28 Ιουλίου 2017 στο νησί, με συμμετοχή καταξιωμένων καλλιτεχνών όπως Sheila Jordan, Jonathan Kreisberg Trio, Πέτρος Κλαμπάνης, Δήμος Δημητριάδης, κ.α..

Η Κέρκυρα  απέκτησε πλέον δικό της Starbucks, στην οδό Καποδιστρίου 32, το οποίο αναμένεται να αποτελέσει αγαπημένο σημείο συνάντησης τόσο για τους κατοίκους, όσο και για τους εκλεκτικούς επισκέπτες του νησιού!

RECENT

RELATED