Η κρίση φέρνει έμπνευση!

Στους καιρούς που διανύουμε ψάχνουμε να βρούμε τρόπους να διαδώσουμε το καλύτερο. Πάντα υπάρχουν άνθρωποι με έμπνευση,  που με μία απλή σκέψη αλλά και όραμα, δημιουργούν μοναδικά πράγματα. 
 
Λίλιαν Ρήγα. Μία γυναίκα που μέσα στην κρίση για να μας ομορφύνει τις μέρες των εορτών και να μας κάνει να νιώσουμε ξεχωριστές, μας «πέτυχε» με την σφεντόνα της στο διαδίκτυο.
Την ρωτήσαμε λοιπόν και εμείς ως περίεργες γιατί διάλεξε αυτό το σχέδιο και ποιο είναι το concept που θέλει να διαδώσει!
 
«Δαβίδ και Γολιάθ» και μας εξιστορεί:
 
«Η ιστορία του Δαβίδ και του Γολιάθ είναι μια αλληγορία για απίθανες νίκες». Μ’ αυτό το σκεπτικό εμπνεύστηκα την λιλιπούτεια σφεντόνα μου. Ήθελα να έχει την όψη του ξύλινου παιχνιδιού, με τους ρόζους και το ακανόνιστο σχήμα, σαν να το έφτιαξε κάποιος από ένα κομμάτι ξύλο. Για πέτρα, επέλεξα το μαργαριτάρι που συμβολίζει την «ευφυία στο σκοτάδι». Η ιδέα υλοποιήθηκε άψογα από την Goldid, που με την πείρα τους στο κόσμημα, μου έδωσαν ακριβέστατα την μικρή σφεντόνα που είχα ονειρευτεί. 
 
Με θετική ενέργεια λοιπόν και με μότο που δηλώνει τη δύναμη μας (we hit crisis with a slingshot), η σφεντόνα έγινε το γούρι μας για την καινούργια χρονιά και όχι μόνο.
 
Η διαδυκτιακή της βόλτα που ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες δείχνει ότι θα γίνει το must που θα κρέμεται στο λαιμό μας. Κυκλοφορεί στα τέσσερα χρώματα του χρυσού. Λευκό, κίτρινο, ροζ και μαύρο, σε συνδυασμό με καφέ, κόκκινο ή μαύρο κορδόνι.
 
Καλή επιτυχία στην καινούργια της δημιουργία…και εννοείται ότι όλες μας φοράμε “Σφεντόνα“!!!
 
Την Λίλιαν Ρήγα μπορείτε να την βρείτε στο facebook
 
10818784 10205192557878097 1632793952 n
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue