Η Madonna ορκίζεται σε ένα και μόνο συστατικό για λαμπερό δέρμα


12 Μαρ 2018

Αν και η Madonnaδιαθέτει την δική της σειρά περιποίησης δέρματος που πωλείται στο κατάστημα Barneysτης Νέας Υόρκης, και όχι σε χαμηλή τιμή, στην πραγματικότητα η βασίλισσα της ποπ δεν είναι αντίθετη στις σπιτικές θεραπείες ομορφιάς.

Πάρτε, για παράδειγμα, τη συμπάθεια της τραγουδίστριας στα αντιφλεγμονώδη λουτρά με βασιλικό (ναι, πραγματικά). Τώρα, η Madonna έχει αποκαλύψει μια άλλη, καθόλα φυσική θεραπεία ομορφιάς, που ορκίζεται σε αυτή:

Σύμφωνα με μια πρόσφατη συνέντευξή της, το αστέρι της ποπ φαίνεται να είναι μεγάλη fanτου μελιού (όπως είναι και η KourtneyKardashian). Όταν ρωτήθηκε για το πιο περίεργο μυστικό ομορφιάς που διαθέτει, απάντησε: «Θα έλεγα το μέλι – όχι το μέλι Manuka, απλώς το κανονικό μέλι».

 Αποτέλεσμα εικόνας για THIS IS THE KITCHEN STAPLE THAT MADONNA SWEARS BY FOR GLOWY SKIN

Η Madonnaέχει δηλώσει ότι το βάζει στο πρόσωπό της, αλλά όχι ως μια απλή μάσκα προσώπου.

DIY: «Βάζετε το μέλι στο πρόσωπό σας και το αφήνετε μέχρι να κολλήσει κυριολεκτικά»,εξηγεί. «Τότε, κάνετε αυτό το πράγμα με τα δάχτυλά σας για να τραβήξετε το δέρμα προς τα επάνω, το οποίο [προσωρινά] στρώνει».

 

Έτσι, μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας ένα ημι-μασάζ για να αποκτήσετε τα αντιβακτηριδιακά, καταπραϋντικά και ενυδατικά οφέλη του ίδιου του μελιού.

 Αποτέλεσμα εικόνας για MADONNA SWEARS BY FOR GLOWY SKIN

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε την κουζίνας σας στη ρουτίνα ομορφιάς, κοιταχτείτε στον καθρέφτη, σκεφτείτε τη Madonnaκαι χορέψτε στους ρυθμούς των τραγουδιών και της ομορφιάς της.

Γιώτα Πετσιώτη

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue