Η μαγεία του Contouring- 3+1 tips για το τέλειο μακιγιάζ


16 Ιούν 2018

Το Contouring είναι μία πρωτοποριακή τεχνική μακιγιάζ που εφαρμοζόταν κυρίως στα μοντέλα της πασαρέλας και τις σταρ, ωστόσο τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να γίνεται μέρος της καθημερινής ρουτίνας ομορφιάς για πολλά κορίτσια.

Η τεχνική αυτή αποσκοπεί στο να βελτιώσει το σχήμα σε μια περιοχή του προσώπου ή να ενισχύσει τη δομή του προσώπου μέσω του μακιγιάζ, μεταμορφώνοντας κυριολεκτικά το μοντέλο και αλλάζοντας εντελώς την εμφάνιση του.

Επειδή όμως το Contouringείναι τόσο ιδιαίτερο και δραστικό στο πρόσωπο μας, η γραμμή ανάμεσα στο άψογο αποτέλεσμα και το τσίρκο του Πεκίνου είναι εξαιρετικά λεπτή, γι’ αυτό είναι σημαντικό να το κάνουμε σωστά.

Ακολουθούν μερικά βασικά tipsπου θα εξασφαλίσουν τέλειο contouringακόμα κι αν το δοκιμάζετε για πρώτη φορά.

Χαρτογραφήστε το πρόσωπό σας

Με την πιο σκούρα από τις 2 αποχρώσεις ορίστε τις γωνίες. Εάν έχετε μεγάλο μέτωπο, συνεχίστε ευθεία στη γραμμή των μαλλιών για να μικρύνει. Για να αναδείξετε τα ζυγωματικά σας, βρείτε το κοίλο μέρος τοποθετώντας τα δάχτυλά σας στις πλευρές του προσώπου σας, και όπου νιώθετε να βουλιάζει κάτω από τα οστά, ακριβώς από πάνω θα τραβήξτε τη γραμμή με το χρώμα. Για τη μύτη, μπορείτε να την κάνετε λίγο στενότερη στην άκρη ή αν έχετε πολύ μικρή μύτη να τραβήξτε γραμμή μέχρι το φρύδι, για να προσθέσετε μήκος ή πλάτος.

Ανακατέψτε το χρώμα

Πάρτε ένα σφουγγαράκι και τρίψτε το χρώμα σε μικρές κυκλικές κινήσεις. Για λεπτομέρειες, όπως τα πλάγια της μύτης, κάντε το καλύτερα με τα δάχτυλα σας.

ell.h cdn.co assets 15 20 640x425 placeholder gallery 1431395963 gif 27

Φωτίστε με λεπτομέρειες

Βάλτε την φωτεινότερη απόχρωσηκαι λίγο στο κέντρο του μετώπου και στο πηγούνι, και τη γέφυρα της μύτης. Τρίψτε και ανακατέψτε τις διαφορές με το σφουγγαράκι.

Θαμπώστε με πούδρα

Με ένα φουντωτό πινέλο, απλώστε σε όλο το πρόσωπο σας διαφανή πούδρα για ένα τέλειο ματ αποτέλεσμα.

ell.h cdn.co assets 15 20 640x428 placeholder gallery 1431396697 gif 46

Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε όλα τα απαραίτητα καλλυντικά (W7, GoldenRoseκ.λπ.) για τέλειο Contouringστο σπίτι σας μόνο στο myaroma.gr !

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue