Η μεγαλύτερη πανσέληνος του 21ου αιώνα

Αν αυτός ο Νοέμβριος σας μοιάζει με κάθε ψυχρό, βαρετό και απολύτως συνηθισμένο Νοέμβριο των τελευταίων ετών, κάνετε λάθος. Σε λίγες ημέρες θα συμβεί ένα εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο, το οποίο αξίζει να παρακολουθήσουμε.

Την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου το φεγγάρι θα είναι πιο φωτεινό και μεγάλο από ότι συνήθως, θα παρακολουθήσουμε δηλαδή την μεγαλύτερη υπερπανσέληνο της τελευταίων 70 ετών.

Η σελήνη θα είναι δηλαδή 14% μεγαλύτερη και 30% φωτεινότερη απ’  ότι συνήθως, και είναι ευκαιρία να πάρουμε το ταίρι ή την παρέα μας και να πάμε κάπου μακριά από την πόλη, να δούμε αυτό το εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο. Και αυτό θα συμβεί γιατί θα έρθουμε τόσο κοντά με τον δορυφόρο μας, όσο δεν έχουμε έρθει από τον Ιανουάριο του 1948….

Διαβάστε την συνέχεια στο nikosonline.gr

super moon micro moon apogee perigee

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue