Η Nicole Kidman είπε “Ναι” στον Λάνθιμο

Με ένα πολύ ωραίο cast που στους βασικούς ρόλους περιλαμβάνει την Nicole Kidman και τον Colin Farrell, κοντεύουν να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της ταινίας «The killing of a sacred deer» (Ο φόνος ενός ιερού ελαφιού). Πρόκειται για μια ταινία που την αρχική της έμπνευση την οφείλει στον Ευριπίδη.

 

Και μιλάω για την καινούργια ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, που η φήμη του εξαπλώνεται αστραπιαία και όλοι πια θέλουν να κάνουν ταινίες μαζί του.

 

Στο «ιερό ελάφι» είναι η δεύτερη φορά που συνεργάζεται με τον Collin Farrell μετά το πολυβραβευμένο «The lobster» ενώ η  Nicole Kidman υποδύεται, σύμφωνα με το σενάριο που συνέγραψε ο Λάνθιμος με τον συνεργάτη του Ευθύμη Φιλίππου, τη σύζυγό του. Το έναυσμα για να ξεκινήσει η συγγραφή του σεναρίου την έδωσε ο αρχαίος Έλληνας τραγικός Ευριπίδης, και στο σήμερα η υπόθεση επικεντρώνεται σε έναν γιατρό χειρουργό (Colin Farrell), και σε έναν έφηβο – τον Martin (Barry Keoghan) που επιδιώκει να τον εντάξει στην διαλυμένη του οικογένεια. Στην πορεία, η συμπεριφορά και οι πράξεις του μικρού γίνονται εντυπωσιακά κυνικές, η ιδεατή ζωή του γιατρού γκρεμίζεται, ωθώντας τον να πράξει μια αδιανόητη θυσία. Φυσικά σε όλο αυτό η γυναίκα του γιατρού (Nicole Kidman) δεν μένει καθόλου αμέτοχη – για να μην σας πω πως είναι και η αιτία που συμβαίνουν όλα….

 

Διαβάστε την συνέχεια, δείτε και φωτογραφίες από τα γυρίσματα στο http://www.nikosonline.gr/%CE%B7-nicole-kidman-%CE%B5%CE%AF%CF%80%CE%B5-%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BB%CE%AC%CE%BD%CE%B8%CE%B9%CE%BC%CE%BF/

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue