Η ομορφιά έλαμψε την ημέρα της γυναίκας στο Ioannis hair & beauty team


17 Μαρ 2017
Η ευγένεια, η αρχοντιά και το στυλ μπορούν να με «παραλύσουν». Κάτι τέτοιο έπαθα βρισκόμενη, τις προάλλες, στο κομμωτήριο Ioannis, στο Χαλάνδρι, για «διάγνωση», περιποίηση, συμβουλές κτλ. Σε έναν χώρο φιλόξενο και ζεστό, την ημέρα της γυναίκας, όλες μου οι αισθήσεις ενεργοποιήθηκαν και με το παραπάνω. Από τα ονειρεμένα ταρτάκια που δοκίμασα (λόγω της ημέρας), μέχρι τις άπειρες μυρωδιές, που ανέδιδαν τα μαλλιά μου, καθώς τα στέγνωνε η Ζωή. 
 
DSC 2340
 
Το χρόνιο «κόλλημά» μου, τις αφέλειες, ο  Ioannis το βρήκε απόλυτα ταιριαστό με το στυλ μου, αλλά με δυο-τρεις ταχυδακτυλουργικές κινήσεις, με έπεισε ότι καιρός είναι το βάρος της εφηβικής μου φράτζας να πάει λίγο στο πλάι για να φανούν μάτια, φρύδια και να υπερ-τονιστεί το οβάλ. Πείστηκα και μου καλάρεσε. Πήρα δυο συνεσταλμένες πόζες μπροστά στον καθρέφτη (όταν δε με έβλεπε κανείς) και, ναι, πείστηκα. Αν κάνω, δε, και τις φωτοσκιάσεις (που τόσο καιρό «ζαχαρώνω», αλλά δεν ήξερα πώς να τις περιγράψω και πώς να τις ζητήσω) καθότι ό,τι μοιάζει να είναι «ξέθωρο» και να προκύπτει από την επίδραση του ήλιου και της θάλασσας το λατρεύω, το στυλ μου αλλάζει ριζικά για το δυναμικό καλοκαίρι του 2017.
 
 DSC 3439
 
Λόγω της ημέρας (όπως ανέφερα ήδη δύο φορές), άνθρωποι της πολυτελέστατης και κορυφαίας Kérastase, εκτός από τα δώρα που πρόσφεραν σε όλες μας, ασχολήθηκαν με το κεφαλάκι της καθεμιάς μας ξεχωριστά. Εντοπίστηκε από το μεγεθυντικό φακό τους και η παραμικρή λεπτομέρεια. Ακόμη και την επίδραση της άνοιξης πάνω μου εντόπισαν, που με ξηραίνει, με αφυδατώνει και με ταλαιπωρεί, παρά την ομορφιά της. Τη «διάγνωση» ακολούθησε μια ασύλληπτη περιποίηση στο λουτήρα των αισθήσεων, με άπειρο μασάζ, υπέροχες μυρωδιές και γαλήνια αίσθηση. 
DSC 4192
 
Ανάλαφρο, σπαστό επιμελημένο, αλλά και τόσο ά-στητο ταυτόχρονα. Διότι το καλύτερο στυλ είναι αυτό που δεν γίνεται αντιληπτό. Αυτό ήταν το χτένισμά μου, στο τέλος, μια ιδιαίτερη μέρα, σε έναν ιδιαίτερο χώρο, με ιδιαίτερους ανθρώπους, που σε κάνουν να νιώθεις ξεχωριστή και μοναδική. Κι όχι δε χρησιμοποιούν μια «μασημένη, προκάτ κασέτα», συνεχώς στο ριπίτ. Επικεντρώνονται σε εσένα, τα «θέλω» και τις ανάγκες σου, με την ίδια ανεξάντλητη ενέργεια που θ’ ασχοληθούν και με όλα αυτά τα κορίτσια και αγόρια, που κατακλύζουν καθημερινά το κομμωτήριο Ioannis hair & beauty team

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue