Η ομορφιά ξεκινάει από μέσα μας

Η διατροφή είναι η σημαντικότερη πηγή ενέργειας, υγείας και λάμψης. Γι΄αυτό πρέπει να παίρνουμε κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής ώστε να φροντίζουμε την επιδερμίδα μας από μέσα…
 
Όταν τρώμε σωστά, κατά συνέπεια υγιεινά, έχουμε γερό οργανισμό αλλά και νεανική επιδερμίδα. Η διατροφή είναι η σημαντικότερη πηγή ενέργειας, υγείας και λάμψης. Υπάρχουν πάρα πολλά συμπληρώματα διατροφής, που είναι φτιαγμένα για να αντιμετωπίζουν τις ανάγκες του δέρματος, περιέχουν πολλές φυσικές ουσίες και δίνουν υγεία και λάμψη στην επιδερμίδα. 
Όταν μια κυρία με ρωτάει ποιο συμπλήρωμα διατροφής, από τα τόσα πολλά που κυκλοφορούν, μπορεί να καταναλώνει,  τη ρωτάω ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο θέλει το συμπλήρωμα. 
 
–    Για ρυτίδες και δυσχρωμίες: Συστήνω ένα συμπλήρωμα με κολλαγόνο, βιταμίνες και φυτικά συστατικά, το οποίο αντιμετωπίζει τα σημάδια γήρανσης, δηλαδή τις ρυτίδες και τις κηλίδες. 
 
–    Για ανάπλαση: Στην περίπτωση αυτή μπορεί να λαμβάνει ένα συμπλήρωμα το οποίο να περιέχει υαλουρονικό οξύ, το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπλαση του δέρματος και γεμίζει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. 
 
–    Για σφριγηλότατα: Συστήνω φυσικό συμπλήρωμα με υδρολυμένο θαλάσσιο κολλαγόνο, το οποίο προσφέρει ελαστική και σφριγηλή επιδερμίδα. 
 
–    Για αντιοξειδωτική προστασία: Συστήνω φυσικό συμπλήρωμα πλούσιο σε βιταμίνη C, από πορτοκάλι και ρόδι που προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία στο δέρμα. 
 
–    Για λάμψη: Προτείνω φυσικό συμπλήρωμα με κολλαγόνο το οποίο προσφέρει υγεία και λάμψη στην επιδερμίδα. 
 
Επειδή κυκλοφορούν πολλά σκευάσματα από τις φαρμακευτικές εταιρίες, συμβουλευτείτε για το τι ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες την αισθητικό σας και το φαρμακοποιό σας. 
 
Η αισθητικός 
 
Καλλιόπη (Πόπη) Γιαννάκου
 
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue