Η Pippa Middleton έγκυος στο πρώτο της παιδί

Ναι, είναι γεγονός… Η Pippa Middleton είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί!

Σύμφωνα με τον αγγλικό τύπο, η Pippa το έχει ήδη αποκαλύψει στην οικογένειά της αλλά και στους στενούς της φίλους. Ένας στενός οικογενειακός φίλος του ζευγαριού δήλωσε ότι η Kate δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη ακούγοντας αυτά τα χαρμόσυνα νέα για την αδερφή της και τον γαμπρό της James Matthews.

Kate and Pippa 'pregnant at the same time'

H Pippa πάντα ήθελε να μείνει έγκυος την ίδια περίοδο με την αδερφή της η οποία έχει ήδη συμπληρώσει τις πρώτες 12 εβδομάδες κύησης, έχει κάνει τον πρώτο της υπέρηχο και για αυτό έχει αρχίσει να διαδίδει τα ευχάριστα νέα στον κόσμο.

pippa-middleton-pregnant

Την πρώτη φορά που συνάντησε τον σύζυγό της Matthews ήταν το 2012, αλλά η αρχική τους σχέση κράτησε μόνο λίγους μήνες. Ωστόσο, όταν χώρισε με τον επόμενο φίλο της, ο Pippa εθεάθη στο σπίτι του Matthews λίγο καιρό μετά, τον Οκτώβριο του 2015, οδηγώντας στο συμπέρασμα ότι ήταν και πάλι μαζί.

Μετά τον αρραβώνα με τον Matthews το 2016, ακολούθησε και ο γάμος τον Μάιο του 2017, όπου η Pippa φορούσε ένα εντυπωσιακό φόρεμα του GilesDeacon. Και τώρα ήρθε η ώρα και του πρώτου τους μωρού… Συγχαρητήρια στο ζευγάρι!

Αποτέλεσμα εικόνας για giles deacon pippa middleton wedding dress

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue