Η πρώτη Ελληνίδα σεξοβόμβα


27 Ιούλ 2017

Τελειώνοντας το γυμνάσιο, ήρθε στην Αθήνα για να μπει στο πολυτεχνείο και να δώσει εξετάσεις στη σχολή καλών τεχνών, όπου πέρασε με επιτυχία. Άρχισε μαθήματα ζωγραφικής με δάσκαλο τον Μόραλη και συγχρόνως γράφτηκε και στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Δάσκαλοί της ήταν οι Δημήτρης Ροντήρης, Κατίνα Παξινού, Αλέξης Σολομός, Σπύρος Μελάς κ.α.

Αν διαβάσεις αυτά και μόνο, αποκλείεται ο νους σου να πάει σε μια γυναίκα καλλονή, σε μια fame fatale, σε μια σεξοβόμβα ολκής. Κι’ όμως η κοπέλα που βρέθηκε στο Πολυτεχνείο, στην Σχολή καλών Τεχνών και στο Εθνικό Θέατρο, λεγόταν Ρίκα Διαλυνά και ήταν σκέτη «φωτιά».

H Ρίκα Διαλυνά (Ειρήνη Διαλλινά), γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης στις 8 Αυγούστου 1931. Αισίως φέτος έγινε 86 ετών, και έχει πολλά να θυμάται και να νοσταλγεί για όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν. Όπως για παράδειγμα…. Το 1954 έλαβε μέρος στα καλλιστεία της εποχής και εκλέχθηκε Σταρ Ελλάς ενώ στη συνέχεια πήγε στις ΗΠΑ για το διαγωνισμό της Μις Υφήλιος, όπου κέρδισε την πέμπτη θέση. Παρέμεινε αρκετά εκεί γιατί παντρεύτηκε και παράλληλα σπούδασε αγγλικά στο New York University ενώ έκανε και ιδιωτικά μαθήματα υποκριτικής από την Judith Elliot. Στη συνέχεια γνώρισε τον Ηλία Καζάν, που την παρότρυνε να σπουδάσει στη σχολή του Wyn Handman, ενός απ’ τους καλύτερους δασκάλους της Νέας Υόρκης.

Στο μεταξύ…..

Η συνέχεια στο  nikosonline.gr

Rica Dialina, Ρίκα Διαλυνά, ηθοποιός, σύμβολο του σεξ, Σεξοβόμβα, nikosonline.gr

Rica Dialina, Ρίκα Διαλυνά, ηθοποιός, σύμβολο του σεξ, Σεξοβόμβα, nikosonline.gr

 

Rica Dialina, Ρίκα Διαλυνά, ηθοποιός, σύμβολο του σεξ, Σεξοβόμβα, nikosonline.gr

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue