Skip to main content
images easyblog images 928 9744bbaab7aafd375f72d14d740f5560 XL fb448efd

Η ρομαντική-δυναμική αρχιτέκτονας που είναι και “Positive + Architects” Κατερίνα Ευθυμίου!

Είναι όμορφη, πετυχημένη και έχει βλέμμα όλο υποσχέσεις.

Την λένε Κατερίνα Ευθυμίου έχει καταγωγή από τα Γιάννενα της αρέσει η παραδοσιακή μουσική και “έχει πάρει φόρα” να χτίσει, να ανανεώσει και να σκορπίσει φως και ομορφιά γύρω της.

Είναι από τα λίγα παιδιά που τους στόχους της και τα θέλω της τα ήξερε από την αρχή και τα έκανε πραγματικότητα. Τα βήματά της είναι σταθερά και σίγουρα αυτό το απέδειξε η πορεία της μέχρι σήμερα.

Είναι απόφοιτος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίοιυ και το 2010 ήρθε στην Αθήνα. 

Το παρουσιαστικό της δείχνει μία ρομαντική, γλυκιά γυναίκα που όμως μέσα της κρύβει δύναμη, όραμα και αποτελεσματικότητα. Η θετικότητα και η αγάπη της για αυτό που κάνει φαίνεται από την πρώτη ματιά.

Αφού δούλεψε για λίγο το 2010 δυστυχώς μετά έμεινε χωρίς δουλειά. Στην εποχή που άρχιζε η κρίση όλα φαινόντουσαν βουνό αφού έχοντας στείλει άπειρα βιογραφικά δεν υπήρχε καμία απάντηση. Βρήκε όμως τον τρόπο και την δύναμη να δραστηριοποιηθεί και να γίνει γνωστή. Εκείνη την περίοδο υπήρχε το θέμα με την τακτοποίηση των ημιυπαίθριων και αυθαίρετων στην Ελλάδα. Τι έκανε; “Φορτώθηκε” ένα πακέτο φυλλάδια με την δραστηριότητά της και μοίρασε σε όλες τις γύρω περιοχές με την βοήθεια πάντα της οικογένειάς της. Το μετά που ακολούθησε ήταν το “μάνα εξ ουρανού” αφού τα τηλέφωνα δεν σταματούσαν να χτυπάνε. Έτσι χωρίς να κάνει πίσω βρήκε την λύση, στάθηκε στα πόδια της και βρήκε νέους πελάτες.

Στο εδώ και τώρα η Κατερίνα τρέχει διάφορα πρότζεκτ όπου ένα από αυτά είναι η ανακαίνηση 4 ορόφων του ξενοδοχείου St. George Lycabettus. Εκεί καλείται να βάλει άρωμα Ελλάδας. 

Επίσης αγαπάει πολύ το περιβάλλον και αυτό το αποδεικνύει με ένα καινούργιο concept που φαίνεται να παίρνει ζωή,  να παίρνει μεταχειρισμένα κοντέινερς και να τα μετατρέπει  σε μοντέρνες όμορφες κατοικίες , φιλικές προς το περιβάλλον, ενεργειακά αυτόνομες και πολύ οικονομικές. 

Και αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι πόσο ευαίσθητη είναι με τα ΑΜΕΑ ο ιδιαίτερος τρόπος που θέλει να φροντίσει τους χώρους να έχουν την σωστή δομή και άνεση, αφού έχει αναλάβει την δημιουργία δωματίων με ειδικές προδιαγραφές ΑΜΕΑ στο ξενοδοχείο Flisvos Royal στο Τολό. Και όπως είπε στην συνέντευξή της στο epixeiro.gr “πιστεύουμε πως οι ΑΜΕΑ δεν είναι πολίτες 2ης κατηγορίας και θα ήταν σκόπιμο να σταματήσουν να αντιμετωπίζονται έτσι.”

Δεν πρέπει να ξεχάσουμε να πούμε ότι φέτος συμμετείχε στο Διεθνές Βραβείο Ελληνίδας όπου βρέθηκε στις 5 τελικές υποψήφιες στην κατηγορία «Arts & Design»

Μένουμε συντονισμένες και παρακολουθούμε την Κατερίνα Ευθυμίου γιατί ανήκει στις γυναίκες που με ήθος, δύναμη και σεβασμό προχωράει μπροστά και είναι παράδειγμα προς μίμηση.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED