Η Swarovski, είναι έτοιμη να υποδεχτεί τις φετινές θερινές εκπτώσεις

Η Swarovski, είναι έτοιμη να υποδεχτεί τις φετινές θερινές εκπτώσεις με ιδιαίτερα σχέδια που εντυπωσιάζουν, χαρίζοντας μοναδική λάμψη και κομψότητα σε κάθε εμφάνιση, κάνοντας την να ξεχωρίζει. Οι εκπτώσεις θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 9 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 31 Αυγούστου, με ποσοστό 30% σε επιλεγμένα προϊόντα.

Το καλοκαίρι έφτασε και η διάθεση όλων ανεβαίνει! Ανανεώστε το στυλ σας και νιώστε λαμπερή κάθε στιγμή της μέρας. Τα ξεχωριστά κοσμήματα της Swarovski θα αναδείξουν την προσωπικότητα σας και θα τονίσουν τη θηλυκή σας πλευρά. Οι επιλογές και φέτος το καλοκαίρι πολλές σε σχέδια και χρώματα. Η Swarovski σας καλεί να αναζητήσετε τα κοσμήματα που ταιριάζουν σε εσάς και τους αγαπημένους σας, προτρέποντάς σας να κάνετε ξεχωριστή κάθε στιγμή της μέρας.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue