Skip to main content
likewomangr vivlio argyrenia pelekanou 1 1 420503f4

Η συγγραφέας Αργυρένια Πελεκάνου στηρίζει το «Come Together» με το καινούργιο της βιβλίο!

«Come Together» -«Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το Αδύνατο…Δυνατό»

Την Δευτέρα 23 Mαίου, το likewoman.gr, η Θάνια Ιορδανίδου σχεδιάστρια κοσμημάτων και το Estetica Hellas με την Φρύνη Λάτου και 40 φωτεινές και αξιόλογες  γυναίκες, βρέθηκαν στο Γκολφ της Γλυφάδας, για να μοιράσουν το μήνυμα του «Μαζί» και να ενώσουν μοναδικές αλλά και διαφορετικές προσωπικότητες.

likewomangr cometogether 19 1 1

Γιατί το «Come Together» ήρθε για να ενώσει! (Δείτε εδώ όλη την φωτογράφιση)
Το κοινό χαρακτηριστικό που όλες είχαν, είναι η αγάπη τους για τον συνάνθρωπο, τα ζώα, τη φύση, αλλά πάνω από όλα την ίδια τη ζωή.

likewomangr cometogether 28

Η Θάνια Ιορδανίδου φώτισε όλες τις γυναίκες με τα χρωματιστά κοσμήματά της και τις ένωσε με την καινούργια της συλλογή «Come Together». Η Τάνια Νικολοπούλου, η Τζένη Οικονόμου και η Φρύνη Λάτου, τρεις ακούραστες οικοδέσποινες σε μια φωτογράφιση με έναν κοινό στόχο: αυτόν του «Μαζί».

likewomangr cometogether 24 1

Σε αυτή την υπέροχη φωτογράφιση παρέα μας ήταν η συγγραφέας Αργυρένια Πελεκάνου με το νέο της βιβλίο με τίτλο «Επταλφάβητα Μυστικά» εκδόσεις Αγγελάκη, τα οποία πρώτα αντίτυπα της κυκλοφορίας δόθηκαν υπογεγραμμένο σε όσους έλαβαν στην φωτογράφιση σαν δώρο εκτίμησης και συμπαράστασης στην Ένωση της Αγάπης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Likewoman.gr (@likewomangr)

Credits:

Production: Likewoman.gr & Estetica Hellas

Hostesses: Tania NikolopoulouJenny Oikonomou & Frini Latou

Production managerNatalie Rizou

Photographer: Konstantinos Giannakis

Backstage videosElena Paliou

Jewelry: Thania Iordanidou Jewelry

Decoration: Nikoleta Psalti Creations

Hair: Aveda Greece

Makeup: Freddy Makeup Stage

Makeup productsCatrice Cosmetics

Drinks: #StarbucksChilledClassics

Location: Golf Prive Glyfada

Λίγα λόγια για τη βιβλίο και ακουλουθεί η επίσημη πρόσκληση παρουσίας του!

Ένα παιδί με ιδιόμορφα χαρακτηριστικά γεννιέται στην Κύθνο. Ζει ευτυχισμένο με τη μητέρα του και τον πατέρα του.  Αγαπά τα άστρα, την Άρκτο, τον Πολικό Αστέρα και  τα μυστήρια του ουρανού.

Ο πατέρας του το εκπαιδεύει και το παίρνει κάθε μέρα μαζί του για ψάρεμα στα ανοιχτά. Κανείς τους δεν θα μπορούσε να προβλέψει αυτό που θα συνέβαινε όταν το αγόρι φτάνει  τα επτά του χρόνια. Μια τρικυμία θα είναι η αιτία το παιδί να ακολουθήσει έναν αέναο, θεόσταλτο  μίτο, να κάνει  ένα  ταξίδι μαγικό που θα διαμορφώσει και θα καθορίσει την πορεία της ζωής του. Ένα ταξίδι με αφετηρία τον ουρανό, τη Μικρή Άρκτο, τους υπόλοιπους αστερισμούς και προορισμό τη γη, παρέα με τις διδαχές του Πυθαγόρα, του Αριστοτέλη και του Πτολεμαίου.  

Ένας  λευκός γάτος  που μιλά γίνεται φίλος και συνοδοιπόρος του. Μαζί θα ακολουθήσουν μία απρόβλεπτη διαδρομή σε έναν κόσμο που θα τους αποκαλύψει σφραγισμένα μυστικά αιώνων.

Ασυνήθιστες  καταστάσεις, μοναδικές ιστορίες, ιδιαίτερα πρόσωπα-κλειδιά θα τους οδηγήσουν στην αποκάλυψη της αρχαίας αλήθειας.

Ποια είναι στην πραγματικότητα τα πρόσωπα της ιστορίας; Ποιος  ο λόγος και η αιτία του ταξιδιού τους; Ποια είναι η αληθινή ταυτότητα όσων συναντούν; Ποια άγνωστα  στοιχεία κρατά η Δήλος; Πώς συνδέεται η γνώση των αρχαίων μαζί τους;

Μια ιστορία με ανατρεπτικές αποκαλύψεις,  που αποτελεί μία μαρτυρία όσων νομίζουμε  πως γνωρίζουμε μα και όσων υπάρχουν γύρω μας αλλά αρνούμαστε να δούμε.

likewomangr vivlio argyrenia pelekanou 1

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED