Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2023%2F09%2Flikewoman THE BODY SHOP NEA KAMPANIA 1

Η The Body Shop αμφισβητεί τα «πρότυπα της ομορφιάς» για την αψεγάδιαστη επιδερμίδα με την skin-positive tea tree καμπάνια

Η νέα και βελτιωμένη

Σύμφωνα με παγκόσμια μελέτη της The Body Shop, η πλειοψηφία των ανθρώπων πιστεύει ότι η βιομηχανία ομορφιάς έχει αρνητικό αντίκτυπο στην αυτοεκτίμηση – και οι περισσότεροι θεωρούν ότι αυτό οφείλεται στη χρήση ρετουσαρισμένων φωτογραφιών και σε
μη ρεαλιστικούς ισχυρισμούς ομορφιάς. Η έρευνα διαπίστωσε επίσης ότι οι άνθρωποι θεωρούν την επιλογή μοντέλων στις διαφημίσεις ως τον μεγαλύτερο μεμονωμένο παράγοντα που συμβάλλει στα χαμηλά επίπεδα αυταγάπης. Στην The Body Shop έχουμε δεσμευτεί να ενισχύσουμε την αυτοεκτίμηση και χρησιμοποιούμε τα ευρήματα της έρευνας για να βελτιώσουμε τις πρακτικές μας, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης προϊόντων και των ενεργειών marketing.

Με το λανσάρισμα της νέας και βελτιωμένης μας bestselling σειράς, Tea Tree, η The Body Shop ενθαρρύνει τους ανθρώπους να είναι υπερήφανοι για την επιδερμίδα τους. Με το να χρησιμοποιούμε σε όλη τη νέα καμπάνια μοντέλα με ατέλειες στην επιδερμίδα τους, αγκαλιάζουμε τα σπυράκια, τις ατέλειες και την υφή της επιδερμίδας. Η νέα σειρά διαθέτει επίσης μια ανανεωμένη, φιλική προς την επιδερμίδα φόρμουλα, που συνδυάζει έλαιο τεϊόδεντρου και σαλικυλικό οξύ καταπολεμώντας τις απρόβλεπτες ατέλειες που μπορεί
να εμφανίσει η επιδερμίδα. σειρά περιποίησης της επιδερμίδας, Tea Tree συνδυάζει το έλαιο τεϊόδεντρου και το σαλικυλικό οξύ και βοηθά
στην αντιμετώπιση των απρόβλεπτων ατελειών της επιδερμίδας.

likewoman THE BODY SHOP NEA KAMPANIA e1693901945152

Η Laura Keane, Global Product Development της The Body Shop, τονίζει:

«Δεν υπάρχει τέλεια επιδερμίδα. Η επιδερμίδα μας είναι ένα καταπληκτικό όργανο στο σώμα μας που έχει τη δική της προσωπικότητα. Μερικές φορές αυτή η προσωπικότητα μπορεί να είναι λίγο ενοχλητική. Γι’ αυτό ακριβώς δημιουργήθηκε η σειρά μας Tea Tree.
Αλλά τελικά, το θέμα είναι να νιώσουμε επιτέλους άνετα με την επιδερμίδα μας, ό, τι κι αν συμβαίνει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο στις εικόνες της καμπάνιας μας, δεν ρετουσάρουμε ή καλύπτουμε ατέλειες, δεν φωτίζουμε ή σκουραίνουμε. Αντίθετα, επικροτούμε τις ιδιαιτερότητες και τις εκκεντρικότητες. Γιατί αυτές είναι που μας κάνουν ανθρώπους».

Η Emma, μοντέλο της καμπάνιας Tea Tree της The Body Shop αναφέρει:

«Η επιδερμίδα μου δεν έχει λεία υφή και είναι ανομοιόμορφη και, ναι, μερικές φορές αυτό με στεναχωρεί και προσπαθώ να το καλύψω. Αλλά μεγαλώνοντας, έμαθα ότι η αυτοπεποίθησή μου δεν προέρχεται από το πώς φαίνομαι, αλλά από το πώς αισθάνομαι.
Και η αψεγάδιαστη επιδερμίδα δεν υπάρχει ούτως ή άλλως – αν και είναι δύσκολο να το πιστέψεις όταν το μόνο που βλέπεις είναι η τελειότητα που προωθούν τα social media. Γι’ αυτό είμαι περήφανη που συμμετέχω σε αυτή την καμπάνια με την The Body Shop, επειδή
δεν ρετουσάρουν, δεν αλλάζουν και δεν κρύβουν τίποτα. Θέλουν να δείχνουν τα πράγματα ακριβώς όπως είναι. Πραγματικοί άνθρωποι.
Πραγματική επιδερμίδα. Πραγματική ζωή».

Το τέλειο δίδυμο για να πάρετε πίσω τον έλεγχο της επιδερμίδας σας: Σαλικυλικό οξύ και έλαιο τεϊτόδεντρου  

Η The Body Shop ανανέωσε τα προϊόντα της Νο1 σειράς περιποίησης για να βοηθήσει τους ανθρώπους να διαχειριστούν τον αντίκτυπο που έχουν οι απρόβλεπτες ατέλειες της επιδερμίδας στη ζωή τους. Tο τέλειο δίδυμο – έλαιο τεϊόδεντρου και σαλικυλικό οξύ – είναι εδώ για να βοηθήσει στην ορατή μείωση των ατελειών. Με σημαντικές αναβαθμίσεις στη φόρμουλα, η νέα σειρά Tea Tree περιλαμβάνει πλέον σαλικυλικό οξύ σε όλα τα προϊόντα και έλαιο τεϊόδεντρου που είναι γνωστό για τις φυσικές αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες. Το αποτέλεσμα είναι μία επιδερμίδα καθαρή και με ορατή μείωση των ατελειών, ώστε να αισθάνεστε ότι έχετε τον έλεγχό της, ακόμη κι αν υπάρχουν μέρες με απρόβλεπτες ατέλειες.

Screenshot 2

Screenshot 3

Έλαιο Τεϊόδεντρου με φυσικές ισχυρές ιδιότητες από το όρος Κένυα

Το τεϊόδεντρο χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια για τις φυσικές αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες. Στην The Body Shop προμηθευόμαστε αυτό το φυσικά ισχυρό φυτό από τους πρόποδες του όρους Κένυα, όπου συλλέγεται προσεκτικά με το χέρι από εξειδικευμένους καλλιεργητές και περνά τη διαδικασία της απόσταξης με ατμό μέσα σε 12 ώρες από τη συγκομιδή, παράγοντας το υψηλής ποιότητας έλαιο. Το έλαιο τεϊόδεντρου παράγεται βιολογικά, με καλλιέργεια μικρής κλίμακας και συγκομιδή με το χέρι, χωρίς σύγχρονες, ρυπογόνες μεθόδους μηχανικής επεξεργασίας. Επιπλέον, όλα αυτά προέρχονται από το μακροχρόνιο πρόγραμμά μας Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες. Η συνεργασία με την Kutoka Ardhini παρέχει σε πάνω από 1. 000 μικροκαλλιεργητές ένα δίκαιο και σταθερό εισόδημα, καθώς και μία ειδική κοινωνική εισφορά που ωφελεί τις τοπικές κοινότητες.

Γνωρίστε τη νέα σειρά Tea Tree: βελτιωμένη φόρμουλα, ανανεωμένη συσκευασία

Η βελτιωμένη μας σειρά περιλαμβάνει 11 προϊόντα. Τα προϊόντα καθαρισμού προσώπου και τα προϊόντα περιποίησης προσώπου είναι εμπλουτισμένα με σαλικυλικό οξύ, για την απόλυτη ρουτίνα που καταπολέμα τις ατέλειες της επιδερμίδας. Το φυσικά καθαρό και φρέσκο άρωμα του ελαίου τεϊόδεντρου αναδύεται από τα προϊόντα, σε μια σειρά από υφές που ξυπνούν τις αισθήσεις. Και επιπλέον, όλα είναι εμπλουτισμένα με πάνω από 90% συστατικά φυσικής προέλευσης , ενώ διατίθενται σε νέες ανανεωμένες συσκευασίες, που περιέχουν ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά από γυαλί, αλουμίνιο και πλαστικό.

Screenshot 6

Προτεινόμενη ρουτίνα για την επιδερμίδα με απρόβλεπτες ατέλειες: 

1. Ξεκινήστε με το Tea Tree Skin Clearing Face Wash. Κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις εφαρμόζοντας μικρή
ποσότητα σε νωπή επιδερμίδα για να δημιουργηθεί αφρός. Ξεπλύνετε με νερό για να το αφαιρέσετε.

2. Στη συνέχεια, τονώστε την επιδερμίδα σας με το Skin Clearing Toner. Ανακινήστε για να ενεργοποιηθεί και, στη συνέχεια, με τη βοήθεια ενός δίσκου ντεμακιγιάζ από βαμβάκι, απλώστε σε στεγνή, καθαρή επιδερμίδα, εφαρμόζοντας σε όλο το περίγραμμα του προσώπου. Μην ξεπλύνετε.

3. Συνεχίστε με το Tea Tree Daily Solution. Απλώστε 2-3 σταγόνες στις άκρες των δακτύλων και κάντε μασάζ σε όλο το πρόσωπο.

4. Ολοκληρώστε με το Tea Tree Skin Clearing Hydrator. Πιέστε το προϊόν και πάρτε μια μικρή ποσότητα στα δάχτυλά σας και απλώστε την στην επιδερμίδα σας. Για πιο στοχευμένα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε το Tea Tree Rapid Action Gel το βράδυ ή το Tea Tree Oil κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μερικές φορές την εβδομάδα μπορείτε επίσης να προσθέσετε στη ρουτίνα σας τη μάσκα Tea Tree 3 σε 1 Wash. Scrub. Mask ή τη μάσκα Tea Tree Skin Clearing Mask.

173577887 10224764341840464 61677497733566526 n 1

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED