Skip to main content
likewomangr the body shop vitamini c 1 060a064d

Η The Body Shop παρουσιάζει την ολοκαίνουργια ενυδατική κρέμα vitamin C moisturiser

author likewoman

11 Μαρ 2024

Αναβαθμίστε τη λάμψη στην επιδερμίδα του προσώπου σας με τη ΝΕΑ Vitamin C Glow Boosting Intense Moisturiser

Ο τέλειος σύμμαχος του best seller serum της The Body Shop

Η Βιταμίνη C που αποτελεί ένα από τα κορυφαία συστατικά περιποίησης της επιδερμίδας, βρίσκεται στις πιο πολλές αναζητήσεις της Google τα τελευταία χρόνια και διαθέτει πάνω από 6 δισεκατομμύρια προβολές στο TikTok για το #VitaminC. Φαίνεται, λοιπόν, ότι η δημοτικότητα αυτού του συστατικού που χαρίζει μοναδική λάμψη δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η πρόσφατα ανανεωμένη σειρά Vitamin C από την The Body Shop έχει γίνει μία από τις κορυφαίες σε πωλήσεις σειρές περιποίησης του Brand.

Φέτος, η The Body Shop παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο προϊόν «εντατικής» ενυδάτωσης, την κρέμα Vitamin C Glow Boosting Intense Moisturiser. Με το ίδιο αναζωογονητικό άρωμα εσπεριδοειδών της ευρύτερης σειράς Vitamin C, αυτή η πιο πλούσια εκδοχή της αγαπημένης ενυδατικής κρέμας Glow Boosting Moisturiser, διατίθεται με μια ΝΕΑ, θρεπτική κρεμώδη υφή. Μετά από μία μόνο χρήση της Vitamin C Glow Boosting Intense Moisturiser, οι χρήστες διαπίστωσαν ότι η επιδερμίδα τους έδειχνε αμέσως πιο λαμπερή και απέκτησαν αίσθηση αναπλήρωσης της απαραίτητης υγρασίας για 48 ώρες2. Μάλιστα, διαρκεί τον διπλάσιο χρόνο από την υπάρχουσα ενυδατική κρέμα Glow Boosting Moisturiser, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για όσους διαθέτουν πιο ξηρούς τύπους επιδερμίδας.

Είναι ειδικά σχεδιασμένη για να συνδυάζεται τέλεια με το Glow Revealing Serum της The Body Shop αποκαλύπτοντας την καλύτερη από ποτέ λάμψη της επιδερμίδας σας. Το Glow Revealing Serum της The Body Shop είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς, διαθέτει 10% βιταμίνη C και αποτελεί ένα από τα 10 Most Loved προϊόντα του Brand.

Η Vitamin C Glow Boosting Intense Moisturiser αναπληρώνει τα απαραίτητα επίπεδα υγρασίας στην επιδερμίδα και είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι συμβάλλει στη μείωση της υπερμελάγχρωσης, ενισχύοντας τη φωτεινότητα, για μια επιδερμίδα που δείχνει πιο λαμπερή με πιο ομοιόμορφο τόνο και υφή3. Η φόρμουλά της είναι εμπλουτισμένη με Βιταμίνη C φυσικής προέλευσης, που προέρχεται από καλαμπόκι και ζαχαροκάλαμο, bakuchiol και σκουαλένιο, το οποίο προέρχεται από την ελιά.

Πολλοί λάτρεις της ομορφιάς θα γνωρίζουν τα οφέλη του σκουαλένιου, ενός εξαιρετικά ενυδατικού συστατικού που μιμείται τα φυσικά έλαια που βρίσκονται στην επιδερμίδα μας. Το σκουαλένιο που προέρχεται από την ελιά ξεχωρίζει ως ανώτερη εναλλακτική λύση σε σχέση με τις παραδοσιακές μεθόδους σκουαλένιου για διάφορους επιτακτικούς λόγους.
Πιο συγκεκριμένα, η παραγωγή του χρησιμοποιεί βιώσιμες και cruelty-free μεθόδους, καθώς στηρίζεται στα υποπροϊόντα της βιομηχανίας ελαιολάδου, ελαχιστοποιώντας τα απόβλητα και μειώνοντας την ανάγκη για συγκομιδή ελαίου από το συκώτι του καρχαρία ή άλλων ζωικών πηγών.
Οι παραδοσιακές μέθοδοι σύνθεσης με σκουαλένιο μπορεί να γίνονται με εξαιρετικά ανήθικο τρόπο, μερικές φορές περιλαμβάνουν την εξαγωγή του συστατικού από καρχαρίες. Από την ίδρυση της The Body Shop, η πεποίθησή της ήταν πάντα ότι η βιομηχανία ομορφιάς μπορεί να υπάρξει χωρίς τη βλαβερή μεταχείριση των ζώων.

Ο Bruno Oliveria, Global Research and Innovation Expert στην The Body Shop, αναφέρει: «Η σειρά μας Vitamin C είναι μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές περιποίησης της επιδερμίδας στην The Body Shop και χρειάστηκε πολλή δουλειά για να τελειοποιήσουμε αυτή τη νέα φόρμουλα. Οι χρήστες λατρεύουν τη συνολική εμπειρία της φόρμουλας, που περιλαμβάνει και το άρωμα και την πλούσια υφή. Οι δοκιμές μιλούν από μόνες τους και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που ενσωματώνουμε στο προϊόν μας, το σκουαλένιο, το οποίο προέρχεται από την ελιά.»

likewomangr the body shop vitamini c e1710170468238

ΠΡΩΙΝΗ ΡΟΥΤΙΝΑ
• Ξεκινήστε με το Vitamin C Daily Glow Cleansing Polish για να απομακρύνετε το άγχος της ημέρας.
• Ακολουθήστε με το Vitamin C Glow Revealing Tonic και χρησιμοποιήστε τα επαναχρησιμοποιούμενα Reusable Cotton Pads της The Body Shop για να το εφαρμόσετε στο πρόσωπο.
• Προχωρήστε στο βήμα της στοχευμένεης περιποίησης χρησιμοποιώντας το 10% Vitamin C Glow-Revealing Serum (ο τέλειος σύμμαχος της Intense Moisturiser) και στη συνέχεια το Eye Glow Serum.
• Κλειδώστε τη ρουτίνα σας χρησιμοποιώντας την ολοκαίνουργια Glow Boosting Intense Moisturiser.
Επαναλάβετε τα βήματα 1-4 τη νύχτα και μία ή δύο φορές την εβδομάδα χαρίστε στην επιδερμίδα σας μια έξτρα ενίσχυση για να φαίνεται πιο λαμπερή, χρησιμοποιώντας μία από τις μάσκες ή τα προϊόντα στοχευμένης περιποίησης: το Liquid Peel, το Microdermabrasion ή την Overnight Mask.

Ο BRUNO ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ
Ο Bruno Oliveria είναι ο Global Research and Innovation Expert (Έρευνας και Καινοτομίας) της The Body Shop. Είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία νέων προϊόντων, η οποία περιλαμβάνει την ανάπτυξη συνθέσεων και τον καθορισμό των ενεργών συστατικών σε όλες τις σειρές προϊόντων της The Body Shop, συμπεριλαμβανομένης της Vitamin C σειράς για την περιποίηση της επιδερμίδας. Θέλοντας πάντα να μοιράζεται τις απαράμιλλες γνώσεις του για τα συστατικά περιποίησης της επιδερμίδας, ο Bruno καταρρίπτει ορισμένους κοινούς μύθους και λάθη σχετικά με τη Bιταμίνη C.

Ο Μύθος:
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε Βιταμίνη C κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Η άποψη του Bruno: Αυτή είναι μια συνηθισμένη παρεξήγηση και πιστεύω ότι οφείλεται στην επιστημονική ονομασία του συστατικού – «ασκορβικό οξύ» η οποία έχει προκαλέσει ανησυχία στους λάτρεις της ομορφιάς με την έννοια ότι η χρήση ενός «οξέος» κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να προκαλέσει περισσότερο κακό παρά καλό.
Παρά το όνομά της, η Bιταμίνη C δεν θεωρείται οξύ ως συστατικό, αλλά είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό συστατικό. Η Bιταμίνη C που βρίσκεται στα προϊόντα της The Body Shop δεν απαιτεί στη συνέχεια τη χρήση SPF εκτός από την Vitamin C Overnight Glow Revealing Mask και το Vitamin C Glow Revealing Tonic, για τα οποία απαιτείται η χρήση SPF ακόμα και για 7 ημέρες μετά την τελευταία χρήση. Ωστόσο, συνιστούμε τη χρήση SPF καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου καθώς η χρήση της Βιταμίνης C μαζί με το αγαπημένο σας SPF είναι ιδανική για την πρόληψη της δημιουργίας νέων σκούρων κηλίδων και όχι μόνο για τη μείωση αυτών που ήδη υπάρχουν.

Ο Μύθος:
Τα προϊόντα που περιέχουν Βιταμίνη C θα γίνουν γρήγορα αναποτελεσματικά μόλις ανοιχτούν.
Η άποψη του Bruno: Το ακούμε συχνά αυτό και πιστεύω ότι ο μύθος προέρχεται από μια παρανόηση της αστάθειας του συστατικού της Βιταμίνης C. Ενώ είναι αλήθεια ότι η Βιταμίνη C είναι ένα ασταθές συστατικό, η προσεκτική σύνθεση και συσκευασία μπορεί να εξασφαλίσει τη σταθερότητα και την αποτελεσματικότητά της για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η σειρά Vitamin C της The Body Shop είναι άριστα σχεδιασμένη και συσκευασμένη με ασφάλεια, έτσι ώστε τα προϊόντα να συνεχίσουν να προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα από την πρώτη ημέρα χρήσης μέχρι να τελειώσει το δοχείο.

RECENT

RELATED