Skip to main content
wyndham 07e130fe

Ημερίδα για την Ίδρυση Ναυτικού Ομίλου Ανοικτής Θάλασσας Φίλων AHEPA

Ημερίδα για την Ίδρυση Ναυτικού Ομίλου Ανοικτής Θάλασσας Φίλων AHEPA στο 5* Wyndham & Ramada Loutraki Poseidon Resort

Στο 5 αστέρων Wyndham Loutraki Poseidon Resort του Ομίλου COMER GROUP, πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της ΑΗΕΡΑ HJ25 Άγιος Ανδρέας – Αχαΐα, η ημερίδα με θέμα «AHEPA – 99 Χρόνια Προσφοράς στον Ελληνισμό και την Ελλάδα» στην οποία παραβρέθηκαν εξέχουσες προσωπικότητες της ελληνικής ομογένειας, εκπρόσωποι της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας του τόπου, ο πρέσβης του Ισραήλ στην Αθήνα, η πρόξενος του Καναδά και ο Κυβερνήτης της ΑΧΕΠΑ κ. Κώστας Βαρσάμης.

Κατά την διάρκεια των εργασιών της ημερίδας ο κ. Δημήτριος Μουτούσης, Πρόεδρος της ΑΧΕΠΑ HJ25 Άγιος Ανδρέας – Αχαΐα, αναφέρθηκε στην σημαντικότητα της προσφοράς της ΑΧΕΠΑ κατά τα 99 έτη από την ίδρυσή της.

6

Στη συνέχεια ανάγγειλε την ίδρυση Αθλητικού Σωματείου «Ναυτικός Όμιλος Ανοικτής Θάλασσας Φίλων AHEPA» στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος Φιλοξενίας και Εκπαίδευσης «Ακαδημία Ελληνισμού – Επιστροφή στις ρίζες» όπου μετά το πέρας της ημερίδας υπεγράφη και το καταστατικό της ιδρύσεώς του. Η ίδρυση του Ναυτικού Ομίλου σηματοδοτεί την έναρξη μιας σημαντικής συνεργασίας του 5* Wyndham Loutraki Poseidon Resort με την ΑΗΕΡΑ HJ25 Άγιος Ανδρέας – Αχαΐα αποτελώντας μια νέα ευκαιρία ανάδειξης της πόλης του Λουτρακίου και της ευρύτερης περιοχής ως πόλου έλξης εναλλακτικού τουρισμού μέσω της διοργάνωσης αθλητικών γεγονότων, συμμετοχή αθλητών αλλά και πληθώρα επισκεπτών.

3 3

Ακολούθως, βραβεύτηκαν για την προσφορά τους και την συμβολή τους στην ΑΧΕΠΑ και στον Ελληνισμό, ο Υφυπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Νίκος Ταγαράς, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Διπλωματίας και Αποδήμου Ελληνισμού κ. Ιωάννης Χρυσουλάκης, ο Πρέσβης του Ισραήλ κ. Yossi Amrani,  ο οποίος και επισήμανε την σημασία των πολύ καλών σχέσεων Ελλάδας – Ισραήλ και εξήρε τον ρόλο και την συμβολή της ΑΧΕΠΑ σε αυτό, o Πρέσβης του Καναδά δια της Προξένου κ. Karen Krakov, ο εκδότης του Hellenic News of America & Πρόεδρος της Hermes Expo Κ. Παύλος Κοτρότσιος και ο Κυβερνήτης ΑΧΕΠΑ ΕΛΛΑΣ κ. Κώστας Βαρσάμης.

2 5

Ο Κυβερνήτης ΑΧΕΠΑ ΕΛΛΑΣ κ. Κώστας Βαρσάμης, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Διπλωματίας και Αποδήμου Ελληνισμού κ. Ιωάννης Χρυσουλάκης, ο Πρόεδρος της ΑΧΕΠΑ HJ25 Άγιος Ανδρέας – Αχαΐα κ. Δημήτριος Μουτούσης, ο Υφυπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Νίκος Ταγαράς.

Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης οι εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν γεύσεις υψηλής γαστρονομίας στο γεύμα που παρατέθηκε προς τιμήν τους στο συνεδριακό χώρο του συγκροτήματος. Την επιμέλεια του μενού είχε  ο Σεφ του Προεδρικού Μεγάρου κ. Βασίλειος Μπέκας και επίλεκτοι μάγειροι της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής «ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ».

Το 5* Wyndham & Ramada Loutraki Poseidon Resort τοποθετημένo σε μια προνομιακή τοποθεσία με κρυστάλλινα νερά και  μαγευτική θέα στον Κορινθιακό κόλπο, συνδυάζει αρμονικά την ανεπιτήδευτη πολυτέλεια με την φυσική ομορφιά μια ανάσα δροσιάς από την Αθήνα. Tο συγκρότημα διαθέτει πολυτελείς και κομψά σχεδιασμένες σουίτες, εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, αθλητικές εγκαταστάσεις και ένα εκπληκτικό υπαίθριο παραλιακό αμφιθέατρο καθιστώντας το έναν απίστευτα ελκυστικό προορισμό για μια αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας.

1 6

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED