Ημερήσιο Survival Camp από παιδιά μαχητές σε παιδιά ΜΑΧΗΤΕΣ!!


11 Ιούν 2017

Την Πέμπτη 15 Ιουνίου, από τις 12:00 έως τις 20:00, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) διεξάγει σε συνεργασία με την Ακαδημία στίβου ATFA και το Adventure Park στη Μαλακάσα, αθλητικές δραστηριότητες για παιδιά, με τη φιλική συμμετοχή και την έμπνευση του Πάνου Αργιανίδη (πρώην παίχτη Survivor).

Οι αθλητικές δραστηριότητες απευθύνονται σε παιδιά από 3 – 17 ετών, με 15 εναέριες δοκιμασίες και 6 επίγειες. Το κόστος συμμετοχής και για το σύνολο των αγωνισμάτων ανά ηλικία είναι €10 έως 11 ετών και €12 για παιδιά από 12 έως 17. 

Τα παιδιά μαχητές θα συμμετάσχουν και θα διασκεδάσουν στις διαδρομές του Adventure Park και στις προσαρμοσμένες στο χώρο επίγειες δραστηριότητες με μοναδικό σκοπό να ενισχύσουν το έργο του Οργανισμού, να εκπληρώσει ακόμα περισσότερες ευχές παιδιών που το έχουν πραγματικά ανάγκη και μάχονται για τη ζωή τους.

Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει όλους τους συμμετέχοντες με το κλείσιμο της εκδήλωσης, μια κλήρωση για 2 tablet Samsung Galaxy Tab E 9.6″ προσφορά του NokShop.gr που θα είναι και το έπαθλο του κοινού για την ενίσχυση του έργου μας!

Να ευχαριστήσουμε θερμά τους την AVIS, την Creta Farms Εν Ελλάδι, το φυσικό μεταλλικό νερό ΙΟΛΗ, την Ευρωπαϊκή Πίστη και το Nok-Shop.gr για την ευγενική τους συμβολή στην αθλητική μας διοργάνωση.

Γενικοί κανόνες εισόδου:

  • Για την είσοδο στο πάρκο θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, ενώ η ημερήσια δυνατότητα εξυπηρέτησης των εναέριων διαδρομών είναι περιορισμένη για λόγους ασφαλείας.
  • Δεν επιτρέπεται η είσοδος στα αγωνίσματα ανηλίκων (κάτω των 18 ετών) χωρίς την εποπτεία ενήλικα. Κάθε συνοδός μπορεί να επιτηρεί το μέγιστο 4 παιδιά, απαιτείται ταυτότητα ανήλικα.
  • Κάθε συνοδός θα υπογράφει στην είσοδο υπεύθυνη δήλωση για την ευθύνη που τον βαρύνει για το σύνολο των παιδιών που εποπτεύει. Το πάρκο, καθώς και η διοργάνωση δεν φέρει καμία ευθύνη για τα παιδιά πέρα από την ασφάλεια των παιχνιδιών.
  • Ενήλικες οι οποίοι δεν συνοδεύουν παιδιά, δεν θα μπορούν να παραμείνουν στο χώρο του Πάρκου.
  • Οι συνοδοί παρακαλούνται να φέρουν μαζί για τα παιδιά καπέλο, αντηλιακό, μαγιό, πετσέτα και 2ο σετ ρούχων.
  • Δύναται οι συνοδοί να φέρουν μαζί τους τρόφιμα και αναψυκτικά – νερά, καθώς η δυνατότητα εξυπηρέτησης του πάρκου είναι περιορισμένη.
  • Στο χώρο απαγορεύονται τα ζώα. 
  • Η κλήρωση θα γίνει στις 19:45 και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο μικρόφωνο και μέσω του site μας την επόμενη ημέρα. 

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue