Skip to main content
images easyblog articles 10394 ioanna karaververi synedefxi 26bec3a9

Ιωάννα Καραβερβέρη: Κάθε Μέρα Για Εμένα Είναι Μια Καινούρια Μέρα

Iωάννα μου κατ’ αρχάς πες μας πως περνάς αυτή την περίοδο

Ήταν μια περίοδος μεταβατική. Προσπάθησα και προσπαθώ να βρω ενδιαφέροντα σεμινάρια , να παρακολουθώ τις εξελίξεις και να επιμορφώνομαι συνεχώς. Η καραντίνα ήταν μια περίοδος που η εταιρεία Karaververis που έχουμε, από το 1972, έδειξε πως είναι ζωντανή και μπορεί να προσαρμοστεί με την αλλαγή της παραγωγής μας, από νυφικά σε υφασμάτινη μάσκα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην έχω πολύ χρόνο να κάτσω στο σπίτι και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό

Τι αλλαγές έχουν γίνει στο κομμάτι της δουλειά σας;

Έρχονται πολύ μεγάλες αλλαγές. Διαβάζοντας αυτήν την πρόταση κάποιος μπορεί να βγάλει αντιφατικό συμπέρασμα, αλλά όπως λέω, πάντα η αλλαγή αποκτά χροιά, σύμφωνα με τον τρόπο που την κοιτάς. Προσωπικά θεωρώ πάντα την αλλαγή ως πρόκληση και θέλω να την βλέπω ως κάτι θετικό .

Βλέπουμε ότι είσαι πάντα δίπλα στην μαμά στο κομμάτι της μόδας και συντονίζεις τα πάντα με έναν καταπληκτικό τρόπο, είναι εύκολο όλο αυτό το κομμάτι για εσένα;

Είμαστε και οι δύο πολύ ισχυρές προσωπικότητες. Η κάθε μια έχει το στυλ της, την ειδίκευσή της και τον τομέα της. Αγαπώ πολύ να δουλεύω μαζί με την μαμά μου και ετοιμάζουμε ένα πολύ όμορφο project που σύντομα θα το παρουσιάσουμε.

Δημιουργείς εκπληκτικά προτζεκτ πάνω κομμάτι του γάμου και της βάπτισης. Κάθε φορά που βλέπω κάτι καινούργιο θα ήθελα να παντρευόμουν τώρα. Τι γίνεται όμως αυτή τη περίοδο που όλα έχουν παγώσει και τι ακούς από τα νέα ζευγάρια;

Ευχαριστώ πάρα πολύ για το υπέροχο σχόλιο . Πραγματικά με τιμά . Τα νέα ζευγάρια είναι θετικά. Παρατηρώ πως πάντα υπάρχουν οι ενστάσεις, όμως τα περισσότερα δεν ακυρώνουν αυτά που έχουν προγραμματίσει. Αυτή την στιγμή έιναι μία μεταβατική περίοδος, αλλά βλέπουμε πως το όνειρο δεν ακυρώνεται, οπότε λαμβάνουμε θετικά vibes

Είσαι ένα νέο κορίτσι με πολλά όνειρα, πιστεύεις ότι μετά από αυτό θα έχεις έδαφος να τα πραγματοποιήσεις;

Πιστεύω πολύ στην δύναμη της προσαρμοστικότητας και της εξέλιξης. Όποιος επιλέγει να μην εξελίσσεται, ακόμα και να ήταν μια πολύ καλή περίοδος, αυτός θα έμενε στάσιμος.

Προσωπικά το μόνο που δεν θέλω να χάσω, είναι η πηγαία ανάγκη για εξέλιξη . Αυτό πιστεύω ότι θα κρατήσει τα βήματά μου σταθερά

Τι μήνυμα θα ήθελες να δώσεις στα παιδιά της δικής σου γενιάς;

Είμαι ιδιαίτερα αυστηρή με τα παιδιά της δικιάς μου γενιάς, όπως και με τον εαυτό μου. Ζούμε σε μια εποχή, όπου η πληροφόρηση είναι σχεδόν πάντα free. Θα πρέπει να διεκδικούμε καθημερινά την επιμόρφωση. Η όρεξη για δουλειά, το πάθος και το να μάθουμε να ακούμε, είναι 3 βασικά στοιχεία που εγώ, έχω δει ότι δουλεύουν και άρα θα μπορούσα να τα δώσω σαν συμβουλή.

Απογοητεύεσαι συχνά;

Απογοητεύομαι πάντα, χαχαχα. Είμαι από την φύση μου, ο πιο σκληρός κριτής του εαυτού μου και επιζητώ συνέχεια το βέλτιστο αποτέλεσμα. Απολαμβάνω ιδιαίτερα, παρόλα αυτά, τα όμορφα σχόλια των ζευγαριών μου .

Πως βλέπεις την επόμενη ημέρα;

Κάθε μέρα για εμένα έιναι μια καινούρια μέρα. Εχθές ξύπνησα βγήκα από το σπίτι και είδα έναν γκρίζο ουρανό και μόλις κοιτάω δεξιά είδα πολύ όμορφα ανθισμένα τριαντάφυλλα. Και επέλεξα να σκεφτώ πόσο όμορφα ήταν εκείνα τα λουλούδια. Θέλω να σκέφτομαι θετικά και ότι όλα θα πάνε καλά

Ποια είναι τα αγαπημένα σου χόμπυ; Έχεις αναγκαστεί να αφήσεις κάποιο από αυτά;

Το χόμπυ μου έιναι να ταξιδεύω, να γνωρίζω νέες κουλτούρες, νέες γλώσσες, νέες κουζίνες. Η αλήθεια έιναι ότι τα τελευταία 3 χρόνια αφοσιώθηκα ολοκληρωτικά στην δουλειά μου, παρόλα αυτά μόλις τελειώσει όλο αυτό, θα οργανώσω ένα ταξίδι εκτός Ευρώπης.

Τώρα που πρώτη φορά μένεις στο σπίτι τόσο πολύ, έχεις δημιουργήσει καινούργια πράγματα;

Έχουμε φτιάξει με την μαμά μου ένα νέο project που ανυπομονούμε να βγει σύντομα.

Δούλεψα και έστησα αρκετά concepts κατά την διάρκεια της καραντίνας. Ελπίζουμε να σας αρέσουν <3

Αν σου δινόταν η ευκαιρία τι θα ήθελες να αλλάξεις ή να καλυτερεύσεις;

Δνε ξέρω, δεν το έχω σκεφτεί. Είμαι ένα άτομο που αναγνωρίζω τις ικανότητές μου αλλά και τα όρια μου, που τα αγαπάω και πάρα πολύ. Ε;aν νιώσω, ότι δεν μπορώ να αναλάβω κάτι, προτιμώ να μην το κάνω, παρά να μην το κάνω καλά. Έχω πολύ αυστηρό ηθικό κώδικα ως προς τον επαγγελματισμό. Οπότε θεωρώ πως προσπαθώ να κάνω πάντα το καλύτερο που μπορώ. Όσο αφορά τις προσωπικές μου σχέσεις, είμαι ένα άτομο που δίνει χώρο και χρόνο σε όλους τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου.

Είδα ότι έφτιαξες ένα βίντεο, με τι κίνητρο το δημιούργησες;

Χαίρομαι που με ρωτάτε για αυτό . Αυτό το βίντεο είναι ο virtual τρόπος του οίκου Karaververis να επικοινωνεί με τα ζευγάρια και τα υποψήφια ζευγάρια ! Ετοιμάζουμε επίσης όμορφα βίντεο γύρω από τον γάμο.

Μία ευχή σου;

Νομίζω ότι πλέον όπως όλοι θα ευχόμουν μόνο υγεία και όλα τα άλλα έρχονται ! 

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED