Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=file%3Dwp content%252Fuploads%252F2023%252F11%252Flikewomangr Katharismos

Ήρθε η ώρα των χαλιών: Συμβουλές πως να επιλέξετε το σωστό ταπητοκαθαριστήριο

Συμβάλουμε ενεργά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής

Τα Ταπητοκαθαριστήρια Αφοί Ευγενικού ΟΕ, είναι μια Υπερσύγχρονη Καθετοποιημένη Μονάδα με Πολλαπλές Δυνατότητες Εφαρμογών Καθαρισμού, Διαχείρισης και Επεξεργασίας Ταπήτων – ινωδών αλλά και υφασμάτινων επιφανειών, αποτελεί δε το Πρότυπο για τις Καθετοποιημένες Μονάδες Καθαρισμού Χαλιών Πανελλαδικά με Αρ. Αδείας ΥΠ. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ: 1263/15-4-2004

Πιστεύοντας πάντα ότι η πρόληψη προστασίας του περιβάλλοντος, με μεθόδους αντιρρυπαντικής Τεχνολογίας, το 2010 αναβαθμίσαμε το Περιβαλλοντικό Σύστημα Διαχείρισης Αποβλήτων, με την Υπερσύχρονη Μονάδα Βιολογικού καθαρισμού  DEVICE μεΑρ. Αδείας Διάθεσης Υγρών Αποβλήτων: 910/07/3-4-2007.
Συμμετείχαμε στα επιμορφωτικά σεμινάρια – Σύγχρονες τεχνικές & ειδικές επεξεργασίες καθαρισμού ταπήτων & ταπετσαριών – τεχνικής κατάρτισης και συμβουλευτικής – υποστήριξης για την πιστοποίηση επαγγελματικών προσόντων.
Μέσα από το εσωτερικό πρόγραμμα, για την υγιεινή διασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, για την αποφυγή απρόσκλητων φίλων, έχουμε θωρακίσει όλους τους χώρους με παγίδες έλεγχου, εξασφαλίζοντας έτσι την υγιεινή των χώρων.
Για την ασφαλή απορρύπανση των χαλιών (ακόμα και των πιο ευαίσθητων), χρησιμοποιούμε υπερσύγχρονα συστήματα τινάγματος, τα οποία διαθέτουν ειδικά σχεδιασμένα αυτοκαθοριζόμενα φίλτρα, κατακρατώντας το 99,97% των ‘‘ρυπογόνων μικροβιακών φορτίων’’, για την παροχή υγιεινής και ασφαλείας στους εργαζόμενους.
Η  αύξηση ιών, βακτηρίων, αλλά και η αύξηση της ανθεκτικότητας των πληθυσμών σε πολλά παράσιτα (ζωικών εχθρών), δημιουργεί αυξανόμενες ανάγκες, με απαιτήσεις. Έτσι, οι δραστηριότητές μας διευρύνονται και επεκτείνονται διαρκώς προσφέροντας ένα ευρύτατο φάσμα υπηρεσιών, όπως οι Εξειδικευμένες εφαρμογές μικροβιολογικής & βακτηριακής απολύμανσης , με εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ Απολυμαντικά, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τύπων 2,3,4,(98/8EC). Aκίνδυνα για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
Όλα αυτά δημιουργούν αυξανόμενες ανάγκες αντιμετώπισης τους με απαιτήσεις , απέναντι στα προβλήματα της “ εσωτερικής επιμόλυνσης’’, διότι σε είδη που παραλαμβάνονται ως μεταχειρισμένα, (π.χ όπως χαλιά, παπλώματα, κουβέρτες, στρώματα, σαλόνια. κλπ), αν δεν υποστούν ποιοτικό καθαρισμό στο μέγιστο βαθμό, μπορεί να αποτελέσουν τον κίνδυνο για την Ατομική και την Δημόσια Υγεία, υπό τη μορφή λοίμωξης ή παρασιτικής προσβολής.
Η χρησιμοποίηση νέων τεχνολογιών με παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, δημιουργεί την επιτακτική ανάγκη εφαρμογής αντιρρυπαντικών τεχνολογιών και μεθόδων, για την εξουδετέρωση των “μολυσματικών παραγόντων μαζί με τα τοξικά τους προϊόντα”, ώστε να αποτελεί για τον ίδιο τον άνθρωπο την «ασπίδα προστασίας» και διασφάλισης της Ατομικής και Δημόσιας Υγείας
Η παρουσία μας σε Επιμορφωτικά σεμινάρια με αντικείμενο, Θεωρητικές και Πρακτικές Εφαρμογές στις Απεντομώσεις Μυοκτονίες Απολυμάνσεις από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας , μας δίνουν την δυνατότητα να έχουμε  μια πληρέστερη ενημέρωση ώστε να αναπτύσσουμε Ασφαλείς μεθόδους εργοστασιακών εφαρμογών για Bio-Εξυγιάνσεις (Bio–decontamination) σε ινώδη υλικά, με ‘‘θερμική επεξεργασία’’ χωρίς την χρήση χημικών, φιλικές προς το περιβάλλον.
Η Αφοί Ευγενικού ΟΕ με τα Tapitokatharistiria.net και τους Συνεργάτες τους, όπως Σεγνοκαθαριστηρία , Laundry, Facility Cleaning Services, Διαχειρίσεις Πολυκατοικιών, Διαχειρίσεις Γενικών Καθαρισμών , Διαχειρίσεις Απολυμάνσεων- Απεντομώσεων, ενημερώνει τους πελάτες της, αλλά και όποιον καταναλωτή έχει απαιτήσεις στον καθαρισμό των ταπήτων του, επισημαίνοντάς τους το τι θα πρέπει να προσέξει στην σωστή επιλογή Ταπητοκαθαριστηρίου.
Εμπιστευτείτε τα χαλιά σας σε ένα Ταπητοκαθαριστήριο και όχι σε ένα ‘‘Υποτιθέμενο Tαπητοκαθαριστήριο’’.
Ταπητοκαθαριστηρίο Σημαίνει: Ένας Επαγγελματικός χώρος Καθαρισμού Ταπήτων, Εναρμονισμένος στις Προδιαγραφές που απαιτούνται για την προστασία της Υγείας – Περιουσίας – Περιβάλλοντος.
Ζητάτε πάντα το δελτίο παραλαβής με αναγραφόμενη Επωνυμία και Διακριτικό Τίτλο ,Έδρα, Ασφαλιστική Εταιρία ( για την κάλυψη της περιουσίας σας ), καθώς και τους αριθμούς των Αδειών Λειτουργίας και Διάθεσης Υγρών Αποβλήτων του Ταπητοκαθαριστηρίου.
Ζητάτε πάντα τον παρεχόμενο Κατάλογο Υπηρεσιών-Τιμών, έτσι ώστε να αποφεύγετε κρυφές χρεώσεις αλλά και για να έχετε εσείς την δυνατότητα επιλογής στην ποιοτική καθαριότητα.
Ζητήστε πάντα τα Απολυμαντικά να είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τύπων 2,3,4,(98/8EC).
Ζητήστε να επισκεφθείτε το χώρο όπου φιλοξενούνται τα χαλιά σας, προκειμένου να διαπιστώσετε τα προαναφερόμενα και επιπλέον να γνωρίσετε τις ιδιαιτερότητες της παραγωγικής διαδικασίας, από την παραλαβή, καθαρισμό, φύλαξη και παράδοση των χαλιών σας. Αν τα χαλιά σας πλένονται ή και φυλάσσονται σε διαφορετικούς χώρους από την διεύθυνση του διαφημιστικού εντύπου ή και του Δελτίου παραλαβής πρέπει να το γνωρίζετε πριν τα παραδώσετε.
Σκοπός μας είναι η αποτελεσματικότερη προάσπιση και διαφύλαξη των συμφερόντων σας, γι’ αυτό συνιστούμε να δώσετε μεγάλη προσοχή στις Έντυπες αλλά και Ηλεκτρονικές Διαφημίσεις που δεν πληρούν στο σύνολό τους τα παραπάνω. Αντιθέτως,– προβάλλουν ανύπαρκτο φωτογραφικό υλικό – κλεμμένο από Επαγγελματίες – παραποιημένα Σήματα, Βεβαιώσεις Κατάρτισης ή Έγκριτα μέλη Σωματείων.
Μέσα από την ανάπτυξη πνεύματος συναδερφικής αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας, σας προτείνουμε να επιλέγετε Ταπητοκαθαριστήριο συστημένο από το συγγενικό ή το φιλικό σας περιβάλλον, όταν πληρεί, στο σύνολό του τις παραπάνω προϋποθέσεις.
Εμπιστευθείτε Καινοτόμες Εταιρείες-Επιχειρήσεις που επενδύουν σε ανθρώπινο δυναμικό, μηχανολογικό εξοπλισμό, τεχνογνωσία για την προστασία της Υγείας – Περιουσίας – Περιβάλλοντος.
Μήπως θα πρέπει να αναθεωρήσετε το σκεπτικό, ότι η επιχείρηση που προσφέρει την   χαμηλότερη τιμή, είναι η επιχείρηση που πρέπει να συνεργασθείτε για τον καθαρισμό των χαλιών σας;
Τα Ταπητοκαθαριστήρια Αφοί Ευγενικού ΟΕ εδώ και 43 χρόνια με τρείς Καθετοποιημένες Μονάδες σε Αθήνα, Σύρο και Μυτιλήνη Πρωτοπορούν , καθιερώθηκαν δε για να Δημιουργούν το Μέλλον στον Καθαρισμό των Χαλιών, με Επενδύσεις σε Καινοτομίες, βασιζόμενα πάντα στην Νομοθεσία, αλλά και την ενθάρρυνση και προώθηση συνεργασιών, ώστε να σας παρέχουν …….διαχρονική άξια στον τρόπο να ζεις !
Άνοιξης 12, Κορωπί
Τηλ.: 2106021011, 2109922949,2108991051,2104928242,
ΣΥΡΟΣ Τηλ.: 2281080146
ΜΥΤΙΛΗΝΗ Τηλ.: 2253022999
cover photo freepik
giannis vgenis 1

Γιάννης Βγενής Cleaning Advisor

Με εμπειρία 35 χρόνων, Πιστοποίηση Επαγγελματικών Προσόντων , βαθειά γνώση σε Καινοτόμες Υπηρεσίες Περιβαλλοντολογικού & Υγειονομικού Ενδιαφέροντος. Η συνεχής έρευνα στην πράξη με ειδικευμένες μεθόδους προηγμένης τεχνολογίας (ISCO), μας ανέδειξε την αναγκαιότητα «πράσινων στρατηγικών» στις Bio- εφαρμογές Διαχείρισης Εσωτερικών Χώρων, για να αντιμετωπιστούν με ασφάλεια οι προκλήσεις των «μικροβιολογικών κίνδυνων», με την καλύτερη δυνατή απόδοση και στις εφαρμογές του «ανέγγιχτου πλυσίματος των στρωμάτων»

RELATED