Ιβάνκα Τραμπ και Τσέλσι Κλίντον: Μια φιλία που εκπλήσει

Οι γονείς τους μπορεί να σφάζονται στην κούρσα για την προεδρία, ωστόσο οι κόρες τής Χίλαρι Κλίντον και του Ντόναλντ Τραμπ έχουν στενή φιλική σχέση.

Μια τέτοια φιλία εκπλήσσει. Αλλά αν παρατηρήσει κανείς πώς διαχειρίζονται τις σχέσεις τους οι γονείς, τότε τα πράγματα γίνονται πιο κατανοητά. Είναι και οι δύο «παιδιά των γονιών τους» και μεγάλωσαν στη σκιά διάσημων ανθρώπων. Η Τσέλσι έζησε την εφηβική της ζωή στους τοίχους του Λευκού Οίκου, τραυματισμένη από τα σκάνδαλα και τον θόρυβο γύρω από τη δημόσια ζωή των γονιών της.

www.iefimerida.gr sites default files ivanka5

www.iefimerida.gr sites default files ivanka6

www.iefimerida.gr sites default files ivanka7

www.iefimerida.gr sites default files ivanka8

Η Ιβάνκα είναι ο καρπός του έρωτα του δισεκατομμυριούχου Ντόναλντ Τραμπ και της πρώην αθλήτριας και μοντέλου Ιβάνα Τραμπ. Είτε στον πολιτικο-ελιτίστικο κύκλο είτε στα πλούτη του τζετ σετ της Νέας Υόρκης, τα δύο κορίτσια αναγκάστηκαν να χτίσουν την προσωπικότητά τους μέσα σε δύσκολο οικογενειακό περιβάλλον.

www.iefimerida.gr sites default files ivanka9

www.iefimerida.gr sites default files ivanka10

 

www.iefimerida.gr sites default files ivanka13

Η Τσέλσι Κλίντον είναι σήμερα αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Κλίντον και η Ιβάνκα είναι αντιπρόεδρος του τμήματος ανάπτυξης της αυτοκρατορίας του πατέρα της. Ακόμη και οι σύζυγοι των δύο νεαρών γυναικών είναι φίλοι. Συναντιώνται σε δείπνα και εκδηλώσεις ή μεταξύ φίλων.

«Προσέχει όλα τα άτομα που βρίσκονται δίπλα της και θέλει να είναι σίγουρη ότι περνούν καλές στιγμές. Δεν υπάρχει τίποτα επιφανειακό στην Ιβάνκα. Και είναι προς τιμήν της, γιατί ένα άτομο τόσο λαμπερό σαν εκείνη θα μπορούσε να γίνει πολύ επιφανειακή» δήλωσε η Τσέλσι Κλίντον στο αμερικανικό Vogue για τη φίλη της.

www.iefimerida.gr sites default files ivankaa

Η Τσέλσι Κλίντον, 35 ετών, και η Ιβάνκα Τραμπ, 33 ετών, αγνόησαν το δημόσιο δράμα των γονιών τους και διατηρούν μια καθαρή φιλία.

www.iefimerida.gr sites default files ivanka chea1

Η Τσέλσι δήλωσε πρόσφατα στο People: «Είμαι πραγματικά ευγνώμων που η Ιβάνκα είναι φίλη μου. Είναι μια υπέροχη γυναίκα. Η φιλία είναι πάντα σημαντικότερη από την πολιτική». «Εμαθα μεγαλώνοντας και παρατηρώντας τους γονείς μου ότι μπορεί να είναι φίλοι με ανθρώπους που δεν συμπαθούν πολιτικά», πρόσθεσε.

www.iefimerida.gr sites default files ivanka chea3

www.iefimerida.gr sites default files ivanka che child

www.iefimerida.gr sites default files ivanka che husb2

www.iefimerida.gr sites default files ivanka chel husbant
Εξάλλου, ένας από τους φίλους της οικογένειας Κλίντον ήταν ο Ντόναλντ Τραμπ, πριν θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ. Ηταν χορηγός του Ιδρύματος Κλίντον και η Χίλαρι παρέστη στον γάμο του το 2005. 

Αλλά όσο η φιλία Τραμπ και Κλίντον διαρηγνυόταν με τον χρόνο, τόσο η Ιβάνκα και η Τσέλσι παρέμεναν κοντά. Οι δύο γυναίκες ζουν με τις οικογένειές τους στο Μανχάταν και αυτό τις φέρνει ακόμα πιο κοντά. Ενα άλλο κοινό το οποίο σημειώνουν όλα τα αμερικανικά ΜΜΕ είναι ότι παντρεύτηκαν και οι δύο βαθύπλουτους Εβραίους της Αμερικής: η Τσέλσι τον παιδικό της φίλο Marc Mezvinsky και η Ιβάνκα τον Jared Kushner. Η τελευταία ασπάστηκε, μάλιστα, τον ιουδαϊσμό για να παντρευτεί τον αγαπημένο της.

Ακόμη και στα social media οι δύο γυναίκες παρακολουθούν η μία την άλλη, παρότι είναι εξαιρετικά απασχολημένες με την επαγγελματική τους ζωή. Η Ιβάνκα τουίταρε ένα μήνυμα της Τσέλσι στις αρχές του 2016, με το hashtag #wisewords (σοφά λόγια). «Η Ιβάνκα κι εγώ συζητάμε για όλα» δήλωσε η Τσέλσι στην εκπομπή του Kevin Frazier. Οι δύο γυναίκες έγιναν πρόσφατα μητέρες και αντάλλαξαν δώρα για τα νεογέννητα παιδιά τους.

www.iefimerida.gr sites default files ivanka clinto together

www.iefimerida.gr sites default files ivanka husbant

www.iefimerida.gr sites default files ivanka sos
Και οι δύο διατηρούν υψηλές θέσεις στις οικογενειακές επιχειρήσεις. Η Ιβάνκα είναι διευθύνουσα σύμβουλος στο Trump Organization, ενώ η Τσέλσι διατηρεί ρόλο-κλειδί στο Clinton Foundation και στο Clinton Global Initiative.

Την ώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ αποκαλούσε τη Χίλαρι Κλίντον τη «χειρότερη υπουργό Εξωτερικών της Αμερικής» και η Χίλαρι του επέστρεφε το νόμισμα χαρακτηρίζοντάς τον «επιθετικό και απαράδεκτο».

www.iefimerida.gr sites default files iv sos4

www.iefimerida.gr sites default files iv tsel business

www.iefimerida.gr sites default files iv business

www.iefimerida.gr sites default files iv clinton

www.iefimerida.gr sites default files iv sos

Σύμφωνα με τη New York Daily News, οι δύο γυναίκες ορκίστηκαν να μην αφήσουν την προεδρική εκλογή του 2016 να καταστρέψει τη φιλία τους, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι Ιβάνκα και Τσέλσι τηλεφωνήθηκαν για πρώτη φορά μετά από ανταλλαγή υβριστικών χαρακτηρισμών μεταξύ των γονιών τους.

«Επειδή η Τσέλσι είναι πιο έμπειρη στην πολιτική, θέλησε να έχει την πρωτοβουλία», αναφέρει το δημοσίευμα. «Ξέρει πώς να χειρίζεται αυτά τα θέματα προσωπικά».

www.iefimerida.gr sites default files ivanka sos sos

iefimerida.gr

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue