Το JOY BY DIOR έκανε το ντεμπούτο του στο Hondos Center στην Μύκονο

 Ο Οίκος Dior παρουσίασε το νέο του γυναικείο άρωμα Joy by Dior, την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου, στο κατάστημα Hondos Center στη Μύκονο.

Είκοσι χρόνια πέρασαν από την τελευταία φορά, που o Dior μάγεψε το κοινό με ένα μεγαλειώδες, νέο άρωμα. Η επιθυμία όμως για τη δημιουργία ενός αυθεντικού αρώματος ακόμα μία φορά οδήγησε τον Οίκο σε ένα άρωμα αντάξιο του ονόματός του, αποδεικνύοντας ότι η ευτυχία έχει το σχήμα της αυθεντικής πολυτέλειας.

Λάτρεις του Οίκου, αλλά και διάσημες παρουσίες όπως η Δήμητρα Ματσούκα, η Κατερίνα Γερονικολού, η Νικολέττα Ράλλη κ.α. συγκεντρώθηκαν για να ανακαλύψουν το νέο άρωμα και να δουν, ταυτόχρονα με την παγκόσμια πρώτη προβολή, του διαφημιστικού φιλμ με πρωταγωνίστρια την καθηλωτική Jennifer Lawrence στους ρυθμούς του «She’s a rainbow» των Rolling Stones. Σκηνοθέτης του φιλμ, ο επί χρόνια συνεργάτης της λαμπερής ηθοποιού, Francis Lawrence, υπογράφει μεταξύ άλλων, τις ταινίες «Hunger Games», καθώς και το «Red Sparrow».

Κώστας Χόντος,Ινα Αργυρίου, Δήμητρα Ματσούκα


Νικολέττα Ράλλη, Ροδούλα Σιούρτου, Τάνια Τρακάκη


Δήμητρα Ματσούκα – Νικολέττα Ράλλη

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue