Κάντε Αυτό Το Mini Μασάζ Στα Αυτιά Και Καταπολεμήστε Την Ένταση Και Την Κούραση!

Γιατί στην καθημερινότητα η κούραση πάει και έρχεται. Έτσι και εμείς ψάχνουμε τρόπους ξεκούρασης εύκολους και γρήγορους!

-Τρίβω τα χέρια μεταξύ τους και τα τοποθετώ πάνω στα αυτιά μου.

-Σχηματίζω ένα V με τα δάχτυλα μου ανά δύο, τοποθετώ τα δύο μπροστά και τα δύο πίσω από τα αυτιά και τρίβω ταυτόχρονα πάνω κάτω. Ή κάνω κυκλικές κινήσεις.
-Με το μεσαίο δάχτυλο κάνω κυκλικές κινήσεις περιμετρικά του αυτιού ξεκινώντας από το λοβό, ανεβαίνοντας πάνω καικατεβαίνοντας πίσω.
-Τραβάω τα αυτιά μου απαλά προς όλες τις κατευθύνσεις.
-Τρίβω τους λοβούς.
Τέλος, βρίσκω και ενεργοποιώ το σημείο Shen Men, γνωστό στην κινεζική κουλτούρα ως «ουράνια πύλη», επειδή μας βοηθά να καταπολεμήσουμε την ένταση, αυξάνει τη ροή της ενέργειας και βελτιώνει γενικά την ευεξία μας.

Follow Me στα social facebook| instagram | web

Αλεξάνδρα Βεκιάρη, Face Yoga Specialist

Eίμαι Face Yoga Specialist, πιστοποιημένη από το International Holistic Medicine College και το Flow Center, ενώ έχω παρακολουθήσει webinars με την World Leading Face Yoga Expert, Fumiko Takatsu και σεμινάρια με την Danielle Collins. Μετά από μια μεγάλη διαδρομή σε Πολιτικές Επιστήμες, Δημοσιογραφία, Επικοινωνία, Περιοδικά και Βιβλία, που υπηρέτησα για πολλά χρόνια με συνέπεια, έχω κάνει τη Face Yoga τρόπο ζωής και έχω αφοσιωθεί στην διάδοσή της στην Ελλάδα.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue