Skip to main content
likewomangr karam 5 d04bccbe

Karam: Το Spa που σας φέρνει σωματική, ψυχική και πνευματική υγεία και ευεξία στο κέντρο της Αθήνας

“Υπηρεσίες σχεδιασμένες να λειτουργούν σε αρμονία με τον άνθρωπο και να προάγουν τη σωματική, ψυχική και πνευματική του υγεία και ευεξία”. Αυτό είναι το moto της Karam Spa. 

Την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου,  πραγματοποιήθηκε το επίσημο opening ενός ακόμη City SPA signed by Karam!

likewomangr karam 1

Αυτή τη φορά στο κέντρο της Αθήνας σε έναν χώρο minimalist elegant  αισθητικής,  στο Lekka Hotel & spa, στην συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη και Λέκκα 31.

Στο event παραβρέθηκαν πάνω από 100 άτομα όπου στα ενδιαφέροντα τους συγκαταλέγονται η ευζωία και η ομορφιά! Ανάμεσα τους ξεχωρίσαμε εκπροσώπους ινστιτούτων,  επαγγελματίες Ομορφιάς και ευεξίας , wellness influencers,  beauty blogers κ.α.

Από νωρίς το απόγευμα με χαλαρή διάθεση υπό τους ήχους oriental lounge,  ένας από τους πιο in δρόμους της Αθήνας  ξεχείλισε θετική ενέργεια , χαμόγελα και ομορφιά! Το event  ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ με soft  cocktails , δώρα για όλους και μια κλήρωση 3 signature treatments !

likewomangr karam

Ποια είναι όμως η Karam SPA?

Η Karam Natural Health & Care Products Spa and Health Management & Services είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα διαμόρφωσης,  δημιουργίας και διαχείρισης χωρών wellness,  SPA’s,  και κέντρων  prehabilitation, ενώ παράλληλα αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της εταιρείας Rivage Dead Sea Products , σε Ελλάδα και Κύπρο,  εισάγοντας και διανέμοντας προϊόντα ευεξίας, ομορφιάς και home spa, σε ειδικά διαμορφωμένα beauty corners  εντός χωρών wellness που διαχειρίζεται.

Η καινοτομία που εισαγάγει η Karam στον ελλαδικό χώρο προέρχεται απο την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία της μητρικής εταιρείας Rivage η οποία εφαρμόζεται επι σειρά ετών επιτυχώς σε SPA πολυτελών και υπερπολυτελών ξενοδοχείων σε πολλές χώρες του κόσμου, εναρμονίζοντας πανάρχαιες πρακτικές με την τεχνογνωσία και την επιστήμη του σήμερα.

likewomangr karam 2

Η Karam εμπνέεται από την μοναδική επίδραση της φύσης σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας, καθώς και η καταλυτική δράση των ιαματικών στοιχείων της Νεκρας Θάλασσας στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων δερματικών και άλλων παθήσεων που προκαλεί συνήθως ο σύγχρονός τρόπος ζωής.  Τόσο οι θεραπείες μας όσο και τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται εμπεριέχουν  θαυματουργά μεταλλικά στοιχεία από τη Νεκρά Θάλασσα αλλά και επιλεγμένα βότανα από όλο τον κόσμο,  οι ιδιότητες των οποίων είναι γνωστές από την αρχαιότητα σε Κίνα, Ινδία, Αφρική και Λατινική Αμερική.

likewomangr karam 3

Το όραμα της Karam για προσφορά στην υγεία, στην ευεξία αλλά και στην ισορροπία που αυτή προσφέρει σε σώμα, νου και ψυχή, βρήκε μεγάλη ανταπόκριση και έτσι τα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί ένα μεγάλο δίκτυο συνεργασιών τόσο σε χώρους ευεξίας, σε traditional, city & premium ξενοδοχεία!

likewomangr karam 6

Προς το παρόν Karam Spa μπορείτε να βρείτε στην Πελοποννησο (Mystras Grand Palace, Las Hοtel & Spa, Sea Rocks Villas) στην Μυκονο (Mykonos Blanc Boutique, Nimbus Mykonos, Mykonos Ammos Hotel, My Aktis Suites & Villas) στην Κρήτη (Karam Crete Spa, Kahlua Boutique Hotel) και πλέον και στην Αθήνα στο The Lekka Hotel !

Σύντομα ένα ακόμα Karam Spa κοντά σας!

Τζένη Οικονόμου

Από το μόντελινγκ, στη διοργάνωση επιδείξεων και τις δημόσιες σχέσεις, όλη μου η ζωή περιστρέφεται γύρω από το χώρο της μόδας, που αποτελεί και τη μεγάλη μου αγάπη! Επιλέγω να βλέπω τη θετική πλευρά της ζωής και πιστεύω πως ενωμένοι καταφέρνουμε περισσότερα, γι’ αυτό και είναι μεγάλη μου χαρά που αποτελώ κομμάτι της ομάδας του Likewoman!

RECENT

RELATED