Κάρμα-Ντάρμα: Ποια Είναι Η Μικρή Αλλά Σημαντική Διαφορά Τους;

Μπήκε και η λέξη Κάρμα στην ζωή μας εδώ και χρόνια… τελευταία έγινε και πολύ μοδάτη.Όλο χαιρόμαστε για τις καρμικές μας συναντήσεις, έρωτες, γάμους και να αμέσως μετά να αναρωτιόμαστε για τις κακές καταλήξεις αυτών!

Άρχισε να κάνει εμφάνιση και η λέξη Ντάρμα αλλά ακόμη δεν έγινε μόδα και δεν την πολυχρησιμοποιούμε απλά γιατί δεν έχει γίνει ακόμη κατανοητή!

Ο Νόμος που εσωκλείουν αυτές οι δύο λεξούλες είναι αυτός του Νόμου της Ανταπόδοσης. Γνωστός σε μας και από την αρχαία μας σοφία, από την Χριστιανική θρησκεία αλλά αναφορά περί αυτού με κάθε τρόπο γίνεται και σε κάθε σοφία και θρησκεία.Ένας από τους Νόμους του Θεού είναι ή αν σου αρέσει πιο απλά Νόμους του Σύμπαντος και δεν θα μπορούσε να μην έχει καταγραφεί η αναφορά σε αυτόν σε κάθε λαό και πολιτισμό. Αποφασίστηκε όμως για ευκολία μας να χρησιμοποιούνται πια παγκόσμια οι όροι από το Σανσκριτική γλώσσα.

Κάρμα-Ντάρμα! Ένας και αυτός ο Νόμος.Η μικρή αλλά σημαντική διαφορά ότι το μεν Κάρμα σημαίνει ένα ”κακό- άσχημο” χρέος. Το Ντάρμα από την άλλη είναι μια ”καλή” οφειλή που έχουμε να λαβαίνουμε. Κάτι σαν Καλή Τύχη θα το έλεγα.

Όταν λοιπόν οι σχέσεις είναι Καρμικές , ξεκινούν με κάτι ελκυστικό, ανάμνηση την μεταφράζω προσωπικά. Μετά έρχεται η διαφωνία, ίσως ο καυγάς, ίσως βρίσκεσαι ήδη και σε έναν γάμο και αναρωτιέσαι πώς βρέθηκες εκεί!

Η λύση είναι να αναγνωρίσετε τα σημάδια, να δείτε πόσα σας ενώνουν και πόσα σας χωρίζουν, να κατανοήσεις την στιγμή που ολοκληρώσατε τον λόγο συνάντησης δηλαδή ξεχρεώσατε με απλά λόγια την Καρμική σας οφειλή. Δική σας η απόφαση να φροντίσετε να κάνετε την σχέση σας Νταρμική και να συνεχίσετε μαζί αν θέλετε. Τώρα που η Γνώση είναι φανερωμένη υπάρχουν νέα εφόδια αν θέλουμε κάτι να σώσουμε ή να ολοκληρώσουμε θετικά ώστε να μην συνεχίσουμε το χρέος…

Ακόμη είναι σοφό μιας  και ζούμε ένα γενικό παγκόσμιο Κάρμα να το βιώσουμε με σύνεση. Ακόμη ακόμη να βάλουμε στην καθημερινότητα μας την λέξη Ντάρμα ως θετικό κραδασμό ώστε να ανοίξουμε δρόμους , κάλεσμα της Λύσης και της Ομορφιάς στην Ζωή μας.

Ας αρχίσουμε να σκεφτόμαστε, να μιλάμε για Ντάρμα! Ας ξεκινήσουμε να δημιουργούμε Νταρμικές Σχέσεις! Aς φροντίσουμενα δημιουργούμε Ντάρμα στην ζωή μας. 

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue