Κατάλληλη απόχρωση Foundation – Make Up!

Το foundation, ή αλλιώς το make up, είναι ένα από τα σημαντικά στοιχεία ενός ολοκληρωμένου μακιγιάζ. Για να έχετε σωστό αποτέλεσμα θα πρέπει να δίνει την εντύπωση ότι εξαφανίζεται ολοκληρωτικά πάνω στην επιδερμίδα σας.
Γράφει η Στέλλα Ιταλού. 
 
Για να επιλέξετε την κατάλληλη απόχρωση, δοκιμάστε το χρώμα του foundation χαμηλά στα μάγουλα κοντά στο σαγόνι. Επιλέξτε 2-3 αποχρώσεις που να είναι κοντά στο φυσικό σας χρώμα και εφαρμόστε την κάθε μία απ’ αυτές ξεχωριστά, αφήνοντας χρόνο να αντιδράσει και μετά κοιτάξτε το χρώμα σε φυσικό φως και όχι κάτω από τα διάφορα φώτα για να μην σας κιτρινίζει. Η απόχρωση που εξαφανίζεται στο πρόσωπο σας είναι η σωστή. Μη δοκιμάζετε τις αποχρώσεις των βάσεων στον καρπό σας! Ο λαιμός και το σαγόνι είναι οι καλύτερες περιοχές για να μπορέσετε να βρείτε  το χρώμα που σας ταιριάζει.
 
Αποφεύγεται να χρησιμοποιείται το καλοκαίρι πολύ πιο σκούρα foundation με την ελπίδα ότι θα φαίνεστε πιο μελαχρινές. Το αποτέλεσμα θα είναι σοκαριστικό!  Μπορείτε απλά να έχετε ακόμα ένα foundation 1-2 τόνους πιο σκούρο από αυτό που χρησιμοποιείται το χειμώνα, εάν το πρόσωπο σας παίρνει ελαφρύ χρώμα το καλοκαίρι, και με την σωστή σκούρα πούδρα θα κάνετε το τέλειο μαύρισμα!
 
SteLLa Italou
Makeup artist & Instructor
www.stella-makeup.com
 
 
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue