Καταρρακτώδης βροχή στην Αθήνα – «Ποτάμια» οι δρόμοι

«Άνοιξαν» οι ουρανοί
 
Ποτάμια έγιναν οι δρόμοι της πρωτεύουσας το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν ξέσπασε δυνατή βροχή και καταιγίδα. Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι ο ουρανός σκοτείνιασε πάνω από την Αθήνα και άρχισε να ρίχνει… καρεκλοπόδαρα, που μάλιστα συνοδεύθηκαν και από κεραυνούς, όπως άλλωστε είναι χαρακτηριστικό των καταιγίδων του Σεπτεμβρίου.
 
 
 
Κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας όπως η λεωφόρος Κηφισίας και η λεωφόρος Μεσογείων πλημμύρισαν με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται με πολύ μικρές ταχύτητες ειδικά στα σημεία όπου παρατηρείται συσσώρευση υδάτων στο οδόστρωμα. Ήδη το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής έχει δεχθεί 25 κλήσεις για άντληση υδάτων σε περιοχές όπως το Χαλάνδρι, το Μαρούσι, το Νέο Ηράκλειο και η Νέα Ιωνία.
 
Λόγω συσσώρευσης υδάτων η τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία στην υπόγεια διάβαση στη Σπύρου Λούη.
 
Πηγή: apospasma

 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue