Κέντησε Και Εσύ Το Αγαπημένο Σου Όνομα Στην Καινούργια Συλλογή Jean Της Zara

Τώρα η Νέα Επεξεργασμένη Γραμμή της Zara σας επιτρέπει να προσαρμόζετε τα ρούχα σας με το όνομά σας

Ψάχνοντας όπως ξέρετε μαθαίνουμε τα πάντα. Και εμείς δεν καθόμαστε στην ησυχία μας ακόμη και στις διακοπές. Έτσι μάθαμε ότι τα Zara φαίρνουν μία νέα φρέσκια στυλιστική καινοτομία. Η καινούργια συλλογή jean σου επιτρέπουν να βάλεις το αγαπημένο σου όνομα κεντημένο. 

Δηλαδή, πας και διαλέγεις το αγαπημένο σου jean και τους παραγγέλνεις χωρίς καμία χρέωση να ράψουν στο πίσω μέρος του π.χ. του jacket το όνομα του παιδιού σου ή του αγαπημένου σου ή και το δικό σου ακόμη. Μπορείτε ακόμη να ράψετε και το αγαπημένο σας σύνθημα. Μπορείτε να το δοκιμάσετε εκείνη την στιγμή καθώς ψωνίζετε, ώστε να βεβαιωθείτε ότι σας αρέσει το χρώμα, η τοποθέτηση, ακόμη και τα γράμματα πριν δώσετε την τελική παραγγελία. 
Πραγματικά είναι πολύ διασκεδαστικό, ακόμη και εάν δεν καταλήξετε να αγοράσετε κάτι.

Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι περιορισμοί:

Μπορείτε να επιλέξετε μόνο φράσεις και ονόματα μήκους έως και 11 χαρακτήρων και πρέπει να είστε επιλεκτικοί με την τοποθέτηση (ανάλογα με το κομμάτι που πρόκειτε να προσαρμοστει.) 

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο διαφορετικές γραμματοσειρές (με κεφαλαία ή πεζά γράμματα) 

Υπάρχουν έξι χρώματα για να επιλέξετε: ροζ, κίτρινο, γκρι  λευκό, πορτοκαλί ή κόκκινο. 

Η συλλογή των 28 τεμαχίων αποτελεί επίσης μέρος της βιώσιμης συλλογής της Zara, Join Life. Κάθε κομμάτι της σειράς αποτελείται από φυσικά καλλιεργημένο ή ανακυκλωμένο βαμβάκι για να μειώσει τη χρήση του νερού, γι ‘αυτό είναι εξατομικευμένο ώστε να μπορείτε να αισθάνεστε καλά για να επενδύσετε και εσείς. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue