Ποιους Συναντήσαμε Σε Κοσμοπολίτικη Παραλία Της Κέρκυρας;

Στη θαυμάσια παραλία του Αγίου Γόρδη, το Sabbia προσφέρει αυθεντική Κερκυραϊκή κουζίνα. Οι μεγάλοι και άνετοι χώροι του είναι σχεδιασμένοι για να απολαύσετε τον ήλιο. Ξεκουραστείτε σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη φύση και χρώματα.

Γνωστές προσωπικότητες από την Κέρκυρα και την Αθήνα, συναντήθηκαν στο δείπνο που στήθηκε στο εστιατόριο, με οικοδεσπότες τον Γιώργο και την Έλενα Ντάβλα. Όλοι απόλαυσαν τις προτάσεις του σεφ ενώ δεν δίστασαν να δοκιμάσουν τα τολμηρά cocktails.

Μόλις μια ανάσα από τα κύματα, το εστιατόριο προσφέρει φρέσκα τοπικά προϊόντα και ανήκει στις πρώτες επιλογές των επισκεπτών της Κέρκυρας. Η παραλία του Sabbia κατατάσσεται στις 10 καλύτερες πλαζ του νησιού. 

Γιώργος Ντάβλας, Κωνσταντίνος Δούης (ιδιοκτήτης του Sabbia)

Έντυ Μιχαλάς, Καλομοίρα Μιχαλά, Κωνσταντίνος Δούης (ιδιοκτήτης του Sabbia), Έλενα Ντάβλα, Ίνα Λιπάντζη, Γιώργος Ντάβλας

Ίνα Λιπάντζη, Έλενα Ντάβλα, Γιώργος Ντάβλας

Γιώργος Ντάβλας, Λίζα Παλαβιτσίνη

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue