Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2016%2F03%2Fimages easyblog images 928 98fdc3265bfa7288cc6112ee2171482a XL

Κροκέτες μπακαλιάρου

Συστατικά
500 γρ. μπακαλιάρος ξαλμυρισμένος, χωρίς δέρμα και καλά στυμένος
100 γρ. παξιμάδι ντάκος
2 σκ. σκόρδο
1 κ.γ. κύμινο
1/4 κ.γ. τζίντζερ σκόνη
1 ασπράδι αυγού
λάδι για τηγάνισμα
 
Μέθοδος Εκτέλεσης
Χτυπάμε στο μπλέντερ το παξιμάδι με το σκόρδο και τα αρωματικά μέχρι να γίνουν σχεδόν σκόνη.
Προσθέτουμε τελευταία στιγμή το ψάρι και το ασπράδι και τα ανακατεύουμε όλα μαζί μέχρι να γίνουν ένα μείγμα. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπόλ,πλάθουμε μπαλάκια διαμέτρου 5εκ.
Σε ένα βαθύ τηγάνι ριχνουμε λαδι και το ζεσταίνουμε για να τηγανίσουμε τις κροκέτες.Ρίχνουμε μέσα τις κροκέτες και μόλις πάρουν χρυσαφί χρώμα τις βγάζουμε.Στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε.
 
Tip
Ξαλμυρίζουμε το μπακαλιάρο για 2-3 μέρες… αλλάζετε νερό συχνά!
 
 
 

SHARE

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED