Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F05%2Flikewomangr gloutoi papageorgiou 1

Lanluma Χ Buttock Lift – Αποκτήστε τους γλουτούς που ονειρεύεστε χωρίς επέμβαση!

Lanluma: Τώρα, έχετε μια μη χειρουργική, ασφαλή εναλλακτική λύση για να αποκτήσετε τους γλουτούς που ονειρεύεστε!

Τι είναι το Lanluma X

Το ενέσιμο προϊόν διέγερσης κολλαγόνου Lanluma είναι ένας εκπληκτικός τρόπος να διορθώσετε με ήπιο τρόπο τα σημάδια της ηλικίας, όπως οι ρυτίδες και οι πτυχώσεις, και να δημιουργήσετε όγκο διεγείροντας το φυσικό κολλαγόνο του οργανισμού. Τα αποτελέσματα γίνονται σταδιακά ορατά και διαρκούν έως και δύο χρόνια.

Βασικές πληροφορίες

Το Lanluma παρέχει συγκρίσιμα αποτελέσματα με μια επέμβαση γλουτών, με ελάχιστη επικινδυνότητα και ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας
Το εκπληκτικό αυτό ενέσιμο προϊόν ενεργοποιεί το δικό σας φυσικό κολλαγόνο, βαθιά μέσα στο δέρμα σας, για να δημιουργήσει όγκο ακριβώς στα σημεία που θέλετε
Είναι κατάλληλο για ενήλικες κάθε ηλικίας και ταυτότητας φύλου
Χαρίζει ένα όμορφο αποτέλεσμα με φυσική όψη που διαρκεί έως και δύο χρόνια
Με την πρόοδο του προγράμματος θεραπείας, υπόσχεται σταδιακή και διαρκή βελτίωση, τόσο σε σχέση με τον όγκο όσο και με την υφή του δέρματος, καθώς διεγείρεται η φυσική παραγωγή κολλαγόνου του οργανισμού

Γιατί να επιλέξετε το Lanluma

-Ενισχύει τις καμπύλες στους επίπεδους γλουτούς ή τους γλουτούς με χαλάρωση
-Βελτιώνει τη σφριγηλότητα και την υφή του δέρματος στην περιοχή των γλουτών
-Μπορεί να συμβάλλει στη μείωση της κυτταρίτιδας και των βαθουλωμάτων
-Βελτιώνει το σχήμα και τον όγκο των γλουτών, ανεξάρτητα από την ηλικία ή το φύλο σας
-Διορθώνει φυσικές ή μετεγχειρητικές αλλοιώσεις όπως η ατροφία και η λιποατροφία

Πως ενεργεί

Το Lanluma είναι ένας ενέσιμος διεγέρτης κολλαγόνου με πολυ-L-γαλακτικό οξύ (PLLA).

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενεργοποιήσει το φυσικό κολλαγόνο με δύο τρόπους: είτε για να αυξήσει την πληρότητα και να προσθέσει όγκο είτε για να δημιουργήσει μια πιο νεανική όψη βοηθώντας τον οργανισμό να διορθώσει με φυσικό τρόπο τη χαλάρωση του δέρματος, τις ουλές και τα βαθουλώματα.

Επίσης, δεν δρα σαν τα υλικά πλήρωσης με υαλουρονικό οξύ διότι δεν «γεμίζει» απλώς το σημείο στο οποίο θα θέλατε να δώσετε περισσότερο όγκο. Στην πραγματικότητα, τα σωματίδια του PLLA μπορούν και ενεργούν βαθιά μέσα στο δέρμα και ενεργοποιούν τη φυσική απόκριση κολλαγόνου του οργανισμού. Έτσι, ο όγκος που δημιουργείται διαρκεί στον χρόνο. Επίσης, βελτιώνει την υφή του δέρματος από μέσα.

likewomangr gloutoi papageorgiou 1 1

Πως εφαρμόζεται

Είναι ουσιαστικά ανώδυνη (με χρήση τοπικού αναισθητικού) και έχει ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας – οι ασθενείς επιστρέφουν στην κανονική δραστηριότητά τους την ίδια μέρα.

Απαιτεί 2 με 3 θεραπευτικές συνεδρίες και τα αποτελέσματα γίνονται σταδιακά ορατά τους επόμενους 2-3 μήνες.

Η φροντίδα μετά τη θεραπεία είναι εύκολη – μαλάξεις για 10 λεπτά, 2 φορές την ημέρα για δύο εβδομάδες.

Φροντίδα μετά τη θεραπεία

Τι να κάνετε

Τοποθετήστε μια παγοκύστη για 35 – 45 λεπτά τις πρώτες 24 ώρες αφού την τυλίξετε σε μια πετσέτα. Μην την τοποθετήσετε απευθείας στο δέρμα σας
Αν και σπάνια παρατηρείται πόνος, σε περίπτωση που νιώσετε αδιαθεσία μπορείτε να πάρετε παρακεταμόλη
Να είστε υπομονετικοί – τα αποτελέσματα θα εμφανιστούν σταδιακά και θα συνεχίσουν να βελτιώνονται με τις προγραμματισμένες θεραπευτικές συνεδρίες τους επόμενους μήνες
Να θυμάστε ότι τα τελικά αποτελέσματα θα είναι μεγάλης διάρκειας

Τι δεν πρέπει να κάνετε

Μην εφαρμόσετε ενυδατικά προϊόντα ή άλλα προϊόντα περιποίησης του δέρματος στη θέση της έγχυσης για να μην προκληθεί λοίμωξη.
Μην επισκεφτείτε σάουνα, πισίνα ή γυμναστήριο για τις επόμενες 7 ημέρες.
Μην κάνετε ηλιοθεραπεία για τουλάχιστον 10 ημέρες – πρέπει να αποφύγετε την έκθεση σε υπεριώδη ακτινοβολία, ακόμα και σε σολάριουμ.
Μην κάνετε έντονη άσκηση για 5-7 ημέρες μετά τη θεραπεία.

Σε τι διαφέρει

Το Lanluma δεν δρα σαν τα υλικά πλήρωσης με υαλουρονικό οξύ διότι δεν «γεμίζει» απλώς το σημείο στο οποίο θα θέλατε να δώσετε περισσότερο όγκο. Στην πραγματικότητα, τα σωματίδια του PLLA μπορούν και ενεργούν βαθιά μέσα στο δέρμα και ενεργοποιούν τη φυσική απόκριση κολλαγόνου του οργανισμού. Έτσι, ο όγκος που δημιουργείται διαρκεί στον χρόνο. Επίσης, βελτιώνει την υφή του δέρματος από μέσα.

Πλεονεκτήματα

Το Lanluma διαφέρει από τη χειρουργική επέμβαση ανόρθωσης γλουτών καθώς πρόκειται για μια πολύ ασφαλή και ελάχιστα επεμβατική διαδικασία. Το PLLA χρησιμοποιείται στην ιατρική εδώ και 30 χρόνια.

Δεν υπάρχει ο κίνδυνος της γενικής αναισθησίας και οι πιθανότητες επιπλοκών, όπως μια λοίμωξη, είναι πολύ μικρότερες σε σύγκριση με τη χειρουργική επέμβαση γλουτών.

Ελάχιστος χρόνος αποθεραπείας. Για την ενίσχυση γλουτών με Lanluma δεν απαιτείται ουσιαστικά χρόνος αποθεραπείας. Αν και μπορεί να εμφανιστεί μια περιορισμένη ερυθρότητα ή κάποιο οίδημα για λίγες ώρες, δεν θα χρειαστεί να λείψετε από την εργασία σας.

Κλείστε το ραντεβού σας τώρα και αποκτήστε όμορφους γλουτούς.

Ομήρου 51 & Σκουφά | Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 9249994 & 6937070688

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.papageorgioug.gr

ή ακολουθείστε τον στα social instagram | facebook | youtube

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED