Skip to main content
longchamp 1 07e1d68d

Δεν είναι μια απλή τσάντα είναι η Le Pliage

Η Longechamp παρουσιάζει την νέα καμπάνια Le Pliage® και μια νέα τσάντα από ανακυκλωμένο ναιλον: LE PLIAGE® GREEN.

Στον κινηματογράφο και τη μόδα, η πιο σίγουρη ένδειξη της διασημότητας είναι να είναι κανείς γνωστός με ένα μόνο όνομα: Marilyn, Audrey, Twiggy, Kate. Το ίδιο ισχύει και για τις τσάντες – και, από το λανσάρισμά της το 1993, η Le Pliage® της Longchamp έχει αναμφισβήτητα αποκτήσει την ιδιότητα της διασημότητας. Γιατί ποια άλλη τσάντα μπορεί να ισχυριστεί ότι αγαπήθηκε τόσο ομόφωνα από ανθρώπους όλων των ηλικιών, φύλων και εθνικοτήτων; Ποια άλλη τσάντα μπορεί να διεκδικήσει τέτοια παγκόσμια απήχηση;

Τι κάνει τη Le Pliage® Green τόσο μοναδική;

Longchamp LePliage MS6 scaled

Καθολική. Πολύχρωμη. Ευέλικτη. Προσαρμόσιμη. Η τσάντα που ήταν κάτι περισσότερο από μια τσάντα, είναι τώρα και κάτι παραπάνω – βιώσιμη. Η νέα καμπάνια της Le Pliage® συμπίπτει με το λανσάρισμα της Le Pliage® Green και αποτελεί το αποκορύφωμα των προσπαθειών της Longchamp να βρει βιώσιμες εναλλακτικές λύσεις για τον ανθεκτικό νάιλον καμβά της. Το 2019 και το 2020, η Longchamp εισήγαγε βιώσιμα υφάσματα όπως καμβά από ανακυκλωμένο πολυεστέρα και καμβά από ανακυκλωμένο πολυαμίδιο (νάιλον) με πιστοποίηση ECONYL® στις σειρές My Pliage® Signature και Green District, αντίστοιχα. Σήμερα η Le Pliage® Green είναι η πρώτη Le Pliage® που κατασκευάζεται με ανακυκλωμένο νάιλον, σηματοδοτώντας την έναρξη της μετάβασης της Longchamp στη χρήση αυτού του υλικού σε ολόκληρη τη συλλογή Le Pliage® μέχρι το 2022.

longchamp 2

Πρόκειται για μια σημαντική δέσμευση, την οποία η Marie-Laure Dubuisson, Global Communications & Marketing Director, περιγράφει ως “εξέλιξη και όχι επανάσταση”, επισημαίνοντας ότι η Le Pliage®, όπως και η Longchamp στο σύνολό της, ήταν πάντα το αντίθετο της “γρήγορης μόδας” – φτιαγμένη για να διαρκεί, τόσο από άποψη ποιότητας όσο και σχεδιασμού.

Σήμερα η Le Pliage® Green έχει τη δική της καμπάνια

Τώρα η Le Pliage® επανασυστήνεται με μια νέα διαφημιστική καμπάνια, η οποία – μέσα από μια σειρά σύντομων βίντεο – εξερευνά τις πολλαπλές πτυχές της διαρκούς επιρροής της. Ο τόνος είναι αποφασιστικά «προκλητικός», καθώς η Le Pliage® δεν στερήθηκε ποτέ την αίσθηση του χιούμορ.

Το σύντομο βίντεο που είναι αφιερωμένο στη Le Pliage® Green στο πλαίσιο της καμπάνιας δείχνει μια κομψή γυναίκα να σηκώνει ένα πεταμένο κόκκινο πλαστικό μπουκάλι και να το βάζει σε έναν ροζ κάδο ανακύκλωσης – ένας γοητευτικός τρόπος που συμβολίζει τη σημασία της ανακύκλωσης, ώστε τα απορρίμματα να επαναχρησιμοποιούνται.

Η νέα πιο βιώσιμη Le Pliage® κυκλοφορεί σε μια σειρά από τέσσερα χρώματα εμπνευσμένα από τη φύση: Δάσος, Ωκεανός, Γη και Χιόνι. Ξεχωρίζει από το πρωτότυπο σχέδιο με διακριτικές λεπτομέρειες, όπως το ιδιαίτερο δέρμα και το κεντημένο λογότυπο με το άλογο κούρσας της Longchamp στο καπάκι της τσάντας, ενώ τα περίφημα “αυτιά” του, σε κάθε άκρο του φερμουάρ, έχουν ανοιχτές πράσινες άκρες.

Η σειρά Le Pliage Green είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Digalakis και στη Longchamp Boutique.

Longchamp Boutique: Βουκουρεστίου 6 Digalakis Stores:

Κηφισιά: Παναγίτσας 6

Λευκωσία: Κουμανούδη 1 ΑΒ & Στασικράτους

Τηλ. Επικοινωνίας: +30 210 00 88 000

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED