Το Likewoman.gr Και Η Rivage Σας Προσκαλούν Στο Πιο “Beauty Happening” Του Φθινοπώρου

Στο LikeWoman πρώτο ρόλο έχει η γυναίκα. Το ίδιο και στη Rivage. Από καιρό πιστεύαμε ότι εμείς οι δύο, μπορούσαμε να κάνουμε πολλά. Ο καιρός πέρασε, «ταξιδέψαμε» μαζί στη Νεκρά Θάλασσα μέσα από μία μοναδική σειρά προϊόντων και αποφασίσαμε ότι τη μαγεία της πραγματικής ομορφιάς, πρέπει να την μοιραστούμε με όλες εσάς.

Η φύση προσφέρει μία αφθονία συστατικών που καταπραΰνουν, ενυδατώνουν και προστατεύουν την επιδερμίδα αντιμετωπίζοντας τα σημάδια γήρανσης. Στη Rivage όχι μόνο το πιστεύουν αυτό, αλλά το κάνουν και πραγματικότητα. Κάθε προϊόν Rivage έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά και να αναζωογονεί τις αισθήσεις.

Η Rivage και το LikeWoman λένε ένα τεράστιο “Be You” και φέρνουν το απόλυτο beauty event στην Κηφισιά, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019. Γι’αυτό και είμαστε πολύ χαρούμενοι! Ελάτε μαζί μας, να ταξιδέψουμε σε έναν κόσμο ομορφιάς που δεν έχετε γνωρίσει ακόμη. Δεν θα σε κάνουμε να πιστεύεις στα θαύματα. Θα πιστέψεις σε εσένα, στον πραγματικό σου εαυτό, στη φύση σου. Και αυτό θα γίνει με τα προϊόντα που θα γνωρίσεις, θα δοκιμάσεις και θα αναλύσεις μαζί μας.

Κάθε προϊόν και ένα μοναδικό μυστικό. Κάθε μυστικό και ένα μικρό θαύμα. Κάθε θαύμα και ένα σκαλί προς την επιτυχία. Και ποια είναι αυτή; Να κοιταζόμαστε στον καθρέφτη και να λέμε “Είμαι εγώ”. 

Το Beauty Happening θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 από τις 11:00 έως τις 15:00 στο κατάστημα της Rivage στην Κηφισιά με πολλές εκπλήξεις, δώρα και μυστικά ομορφιάς που συνδυάζουν τα ευεργετικά για την επιδερμίδα συστατικά από τη Νεκρά Θάλασσα και επιλεγμένα ενεργά βότανα από τη φύση.

Τοποθεσία:

Κυριαζή 16, Κηφισιά, 145 62.

Ημερομηνία:

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Ώρες λειτουργίας:

11:00 – 15:00

Ακολούθησε τη Rivage στα social media:

Facebook: @rivagegreece

Instagram: @rivage_greece

Γίνε μία από εμάς μέσα από το likewoman.gr

Ακολούθησε μας στο Facebook, στο twitter και στο Instagram

Hyperlinks:

LikeWoman: https://www.likewoman.gr/

Rivage Greece: https://rivagecare.com/greece/

Facebook Event

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue