Το Καινούργιο Look Της Jessica Alba | Έκοψε Τα Μαλλιά Της Μόνη Της Λόγω Καραντίνας

Με το σκεπτικό πως όλων μας η συνταγή περιποίησης μας πήγε περίπατο η Jessica Alba, μπήκε στον πειρασμό και έκοψε μόνη της τα μαλλιά της. 

Μέσω του βίντεο που ανέβασε το ονόμασε το κούρεμα της καραντίνας.Η Αlba μοιράστηκε μαζί μας ένα βίντεο που δείχνει την σταρ να παίρνει το μπροστινό τμήμα από τα μαλλιά της και να τα κόβει. Η Σταρ έκανε μια απόπειρα για όλους εμάς. 

“Ναι τα κατάφερα” έγραψε στα social και αργότερα κατάφερε και κούρεψε και τον άνδρα της .Τελικά φαίνεται πως αυτές τις ημέρες βγάζουν όλοι τα ταλέντα τους προς τα έξω εν μέσω καραντίνας. 

Τελικά δεν είναι μόνο η Αlba που οδηγήθηκε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή να κόψει τα μαλλιά της μόνη της, και Bella Hadid με την σειρά της έκοψε τη φράντζα της δημιουργώντας ένα στυλ 90’s . H Ηadis έγραψε στο Instagram “έκοψα την φράντζα μου”, και συνέχισε να παρακολουθεί την φήλη της Leah, η οποία της έδινες και τις οδηγίες πως να το κάνει. Έτσι με δυο επιτυχημένες σταρ, η γκουρού των μαλλιών Atkins (Instagram / @jenatkin) τόνισε ότι είναι πολυ χαρούμενη με το αποτέλεσμα των μαθητριών της. Πιθανόν στο μέλλον τα κομμωτήρια να είναι και ιντερνετικά!

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue