Μα τι είναι άραγε ψέμα…;

Πολλές φορές ακούω τις εκφράσεις «όλοι λένε ψέματα», «ένα αθώο ψεματάακι ήταν… πως κανείς έτσι»

Μα τι είναι άραγε ψέμα…;

Παραποίηση πληροφοριών θα μπορούσαμε να πούμε …μια αλλοίωση δηλαδή και αυτό.

Όταν συνειδητοποιημένα προβαίνεις σε τέτοιες πράξεις λέγοντας ψέματα … κακοποιείς το ενεργειακό κέντρο της έκφρασης …μία κακοποίηση είναι και αυτή αν θα μπορούσες να δεις εκείνη τη στιγμή τι παράγεις.

Ακόμη και όταν ενστερνίζεσαι …αποδέχεσαι τέτοιες απόψεις και πιστεύεις ότι έτσι λειτουργούν όλα γύρω σου το μόνο που κανείς είναι να συντηρείς το δυναμικό τους και να το τροφοδοτείς επιπλέον,έλκοντας αντίστοιχες συμπεριφορές, αλλά και άτομα και καταστάσεις που θα σου το επιβεβαιώνουν μέσω του ενεργειακού κέντρου της αλληλεπίδρασης και των καταπιεσμένων συναισθημάτων στο ηλιακό σου πλέγμα .. από την πιο ήπια μορφή του τύπου «δεν πειραζει -δε βλάπτει» έως την πιο βαριά που έρχεται με γδούπο να σου δειξει τη δυσαρμονία.

Μαθαίνοντας να εκφράζεις τις αλήθειες σου και τις ανάγκες σου, πέρα από ορθή διαχείριση του ενεργειακού κέντρου της έκφρασης σημαίνει ότι, εχει γίνει κ καλή εργασία στον μετωπιαίο λωβό σου -ενόραση μέσα από τον οποίο βλεπεις τα πραγματα και τις καταστάσεις όπως ακριβώς είναι., κατ’ επέκταση εντοπίζεις και τις αλλοιώσεις του ψέματος.

Αν το δούμε λιγο πιο σφαιρικά …Όταν έχεις ευθυγραμμιστεί με το θεϊκό σου κομμάτι όλα σου τα ενεργειακά σώματα ξεκινούν να δουλεύουν ορθά…συνεργαζόμενα το ένα με το άλλο, οπως τα κύτταρα σου, συνεργάζονται σε αυτό που ονομάζεται φυσικός φορεας και λειτουργία του ..έτσι και τα ενεργειακά σου κέντρα…αποκτούν μιας μορφή αντίληψη αν μπορούμε να το θέσουμε έτσι.

Έχεις και εσύ το ρόλο σου σε αυτό που ονομάζεται Ορθή διαχείριση χαρισμάτων σου.
Έχεις και εσύ την ευθύνη σε αυτό που λέγεται εαυτός.

Follow me: Facebook

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue