Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) σε δύσκολες Διαδρομές της Ορεινής Ροδόπης

Στις 21-22 Οκτωβρίου, ο φίλος του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και αθλητής της Άρσης Βαρών, Θεοχάρης Λεζπουρίδης, θα συμμετάσχει στο μεγαλύτερο και ταυτόχρονα δυσκολότερο ορεινό υπερ-μαραθώνιο που διεξάγεται στη χώρα μας, στο Rodopi Advendurun.

 

Οι αθλητές που συμμετέχουν καλούνται να διανύσουν μια απόσταση 164 χλμ και 8.000 μέτρων υψομετρικής διαφοράς, μέσα από ξεχασμένα μονοπάτια που διατρέχουν ολόκληρη την οροσειρά της Ροδόπης και του Παρθένου Δάσους. Το χρονικό περιθώριο που έχουν όλοι οι αθλητές για να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους, με έναν έγκυρο τερματισμό, είναι 40 ώρες. Παρόλα αυτά, η μεγαλύτερη δυσκολία του αγώνα έγκειται στον μικρό αριθμό σταθμών τροφοδοσίας, μόλις 6 σε αριθμό, που επιβάλλουν στους αγωνιζόμενους να κινούνται για ένα μέσο όρο 25 – 30 χιλιομέτρων εντελώς αυτόνομα, αντιμέτωποι πάντα με κάθε είδους καταστάσεις που μπορούν να προκύψουν όταν βρίσκεται κάποιος σε ένα τόσο μακρινό και απομονωμένο μέρος.

 

Ο Θ. Λεζπουρίδης έχει ήδη συμμετάσχει 5 φορές, εκ των οποίων έχει ολοκληρώσει επιτυχώς τις 4, με έγκυρους τερματισμούς σε ιδιαίτερα καλούς χρόνους. Καθώς οι διοργανωτές του αγώνα, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια όλων των αθλητών απονέμουν ένα ξεχωριστό βραβείο σε όσους πετυχαίνουν 5 έγκυρους τερματισμούς στον εν λόγω αγώνα, ο Θ. Λεζπουρίδης αποφάσισε να επιχειρήσει να τερματίσει για 5η φορά και να το αφιερώσει στο Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος.

 

Σκοπός του εγχειρήματος είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για το Έργο του Οργανισμού με τη συμβολή όλων μας. Για να ενισχύσετε την παραπάνω προσπάθεια, μπορείτε να καταθέσετε από 10 Οκτωβρίου 2016 έως και 10 Νοεμβρίου 2016, οποιοδήποτε ποσό σε έναν από τους λογαριασμούς του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, με την ένδειξη 21.8 δίπλα στο όνομα καταθέτη και το “Rodopi Advendurum” στην αιτιολογία.*

Θ. Λεζπουρίδης: «Όλη αυτή η προσπάθεια, που έχω ήδη ξεκινήσει εδώ και μήνες, ως τον Οκτώβρη, θα ήθελα να αποκτήσει και ένα ιδιαίτερο νόημα όχι μόνο για μένα. Το έργο που παρέχει η φιλανθρωπική οργάνωση “Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι τεράστιο καθώς δεν υπάρχει ομορφότερο συναίσθημα από το να προσφέρεις σε ένα παιδί που έχει ανάγκη, πόσο μάλλον όταν αυτό πάσχει από μια σοβαρή ασθένεια. Βλέποντας, λοιπόν, τα παιδιά μου να χαμογελούν θα ήθελα να δω χαμόγελα και στα πρόσωπα άλλων παιδιών.»

 

Το εγχείρημα πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου και εργάζεται ο κ. Λεζπουρίδης.

 

* Τραπεζικοί Λογαριασμοί (όνομα δικαιούχου ΚΑΝΕ-ΜΙΑ-ΕΥΧΗ ΕΛΛΑΔΟΣ)

Τράπεζα Πειραιώς: (λογαριασμός): 5021-032403-315
BIC (SWIFT CODE): PIRBGRAA (iban ): GR 60 0172 0210 0050 2103 2403 315
Τράπεζα Alpha Bank: (λογαριασμός) :122 00 200 2010 774
BIC (SWIFT CODE): CRBAGRAAXXX (iban ):GR90 0140 1220 1220 0200 2010 774
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος: (λογαριασμός): 715 4701 31 37
BIC (SWIFT CODE): ETHNGRAA (iban ): GR30 0110 7150 0000 7154 7013 137
Παρακαλείσθε να προωθείτε την απόδειξη της κατάθεσης στο info@makeawish.gr ώστε να λάβετε και την ανάλογη απόδειξη δωρεάς για το κατατιθέμενο ποσό.

Λίγα λόγια για το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι παράρτημα του διεθνούς οργανισμού ‘Μake-A-Wish International’ και πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα. Ο οργανισμός ασχολείται αποκλειστικά με το ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με την ασθένειά του. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει τις Ευχές σε 1.500 σοβαρά άρρωστα παιδιά, χαρίζοντας τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά! Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής, δημιουργούμε για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύουμε τη μοναδικότητά του με ένα σκοπό: να γεμίσει δύναμη

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue