Μικρά Μαγικά Make Up Tips Για Όλες Όσες Ταξιδεύουν Συχνά!

Όταν ταξιδεύουμε συχνά, ειδικά για επαγγελματικές υποχρεώσεις και ειδικά σε απάνθρωπες ώρες, το τελευταίο που έχουμε στο μυαλό μας είναι το μακιγιάζ. Είμαστε όμως γυναίκες, και δύσκολα θα φύγουμε απ’ το σπίτι δίχως μία ελάχιστη περιποίηση. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιον θα συναντήσεις ή σε τι περιπέτειες θα βρεθείς στη διάρκεια του ταξιδιού. Ένα ακόμη υπέροχο και-αυτή τη φορά-χρηστικό tip από τις πασαρέλες είναι εδώ για να μας δώσει την λύση.

Σε ένα σόου του οίκου Armani, ο makeup artist χρησιμοποίησε ένα προϊόν για πολλές δουλειές. Το κραγιόν! Και είναι τόσο εύκολο που μπορείτε να το κάνετε και μόνες σας.

Διαλέξτε ένα κραγιόν με sheer τελείωμα στην αγαπημένη σας απόχρωση (κατά προτίμηση ροζ, κοραλλί ή ανοιχτό καφέ). Όπως πάντα, την εφαρμόζουμε στα χείλη. Δεν μένουμε όμως μόνο εκεί. Αντί να περιοριστούμε σε κάτι αναμενόμενο, συνεχίζουμε με ελαφριά εφαρμογή του κραγιόν στο κινητό βλέφαρο και στα μάγουλα. Δείτε το ως cream shadow και cream blush.

Tip! Μην ξεχάσετε να κάνετε καλό blending.

Το υπόλοιπο πρόσωπο μπορεί να είναι καθαρό, ή να χρησιμοποιήσετε ένα tinted moisturizer για λίγη κάλυψη. Και, φυσικά, δεν υπάρχουν πιο κατάλληλα προϊόντα για ένα εύκολο αλλά τέλειο look από εκείνα της Trestique που θα βρείτε εδώ!

Έλενα Τσακιρίδου

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue